Nintendo Labo Vehicle Kit anmeldelse: Et forbløffende kreativt leketøy med liten gjenspillbarhet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

I etterkant av Nintendo Labo Variety Kit og Robot Kit, opprinnelig utgitt for Nintendo Switch tilbake i april, kommer Nintendo Vehicle Kit som noe av en overraskelse.



Selv om Nintendo sin utrolig unike serier snur virkelig konseptet med videospill på hodet, det ser egentlig ikke ut til å ha vekket så mye interesse som først forventet.



Ment å kombinere verdener av videospill og konstruksjonsleker, Nintendo Labo er sett som kommer med papputskjæringer og ulike basismaterialer som brukes til å sette sammen ulike pappkreasjoner.



Vehicle Kit er det siste tilskuddet til Nintendo Labo-serien

verne troyer sex tape

For de to forrige settene betydde dette å bygge Toy-Cons, som de er kjent, for eksempel et miniatyrpiano, fiskestang, og til og med en slags bærbar robotdrakt. For kjøretøysettet kan du imidlertid forvente å bygge fem pappenheter som fungerer for en bil (inkludert en pedal og nøkkel), fly og ubåt.

Mens man holder seg til kjernekonseptet 'bygg, lek, oppdag' og prinsippene for grunnleggende konstruksjon, fysikk og programmering, er kjøretøysettet det første i serien som i utgangspunktet så ut til at det kunne tjene som mer enn bare et quirky gimmick som du kommer til å hylle etter én gangs bruk.



Dette er i så liten grad takket være inkluderingen av bil- og pedalkreasjonene som er kompatible med Mario Kart 8 Deluxe - dette er et av settets primære salgsargumenter, etter min mening.

Siste spillanmeldelser

Når du åpner den overraskende store boksen, vil du bli møtt med en Nintendo Switch spillkoffert, mange pappark med ferdigkuttede maler, og en pose full av hyssing, strikk og andre ting du kan bruke til å bygge tilbehøret ditt.



Når du ser på denne esken med bokstavelig papp og elastiske bånd, vil du bli tilgitt for å tro at dette er et leketøy fra etterkrigstidens Storbritannia, snarere enn et toppmoderne spillutstyr for £59,99.

Selvfølgelig er det å glemme at dette settet faktisk kommer med en spillkassett på toppen av alle de geniale pappgodsakene, som ikke bare fungerer som en veldig nyttig, imponerende trinn-for-steg-guide for å bygge pappkreasjonene, men også inkluderer noen minispill å spille med etter at du er ferdig med å bygge.

jeg har ingenting igjen

Bygg en fungerende bilpedal

Totalt bør settet ta flere timer å bygge, avhengig av ferdigheter og hastighetsnivå. Hvis det høres mer ut som et ork enn en terapeutisk eller hyggelig oppgave for deg, er det mulig at Labo ikke er noe for deg; bygging er veldig mye av moroa.

Som en som aldri har likt å 'lage' ting - jeg var mer interessert i det Edderkopp mann og Action Man enn LEGO som barn - jeg ble positivt overrasket over hvor enkel og morsom byggeprosessen var.

Spillkortet gir deg fulle 3D-modeller med klare instruksjoner for hvert trinn, samt et fullt fungerende kamera og tilbakespolingsfunksjon for å se nærmere på enhver handling du kan bli forvirret av.

Selv om Nintendo Labo absolutt passer for alle, er det i stor grad rettet mot barn, og jeg kan med glede si at et barn skal kunne håndtere dette på egenhånd, selv om du kan bli fristet til å overvåke dem for å sikre at brikker ikke blir ødelagt når å sprette dem ut av arkene - det kan forårsake et reelt problem hvis en del går tapt eller blir ødelagt.

Lag en flypinne for luftfartøyet

Selve minispillene er et fint tillegg som bruker bil-, pedal-, nøkkel-, fly- og ubåtkjøretøystykkene, og det er utrolig å se kreasjonene du har bygget fungerer akkurat som tiltenkt i et interaktivt spill, men du er usannsynlig å komme tilbake for mer; det er egentlig bare en måte å samhandle med det du har skapt og er ikke særlig engasjerende eller gjenspillbar utover det, i hvert fall ikke for meg.

'Oppdag'-delen av spillkortet er en interessant måte å finne ut nøyaktig hvordan Toy-Con-kreasjonene fungerer med Joy-Con-teknologien, i tillegg til å lære hvordan du reparerer og dekorerer kreasjonene dine.

Det er et pent tillegg som tar sikte på å få barn til å forstå nøyaktig hva de har bygget og dets indre funksjoner, selv om barnet ditt kanskje må være interessert i ingeniørfag og konstruksjon til å begynne med for å finne dette dypt engasjerende.

Utforsk dypet med settets ubåt

Kjennelse

Nintendo Labo Vehicle Kit er morsomt å både bygge og leke med, en veldig unik videospillopplevelse som garantert vil glede barn som allerede er fans av både byggeleker og Nintendo.

takeaways åpen juledag 2019

Selv om pappkreasjonene er ganske holdbare med tanke på de helt grunnleggende materialene, vil de ta opp en betydelig mengde plass i hjemmet ditt for å bli oppbevart på et trygt sted. Tatt i betraktning den fortsatt riktignok nisjeappellen til disse papptilbehørene, er det vanskelig å avgjøre om levetiden klarer å rettferdiggjøre prisantydningen.

Nintendo Labo er utvilsomt et teknisk vidunder som er fantastisk å bygge og se i aksjon, men det handler definitivt mer om kontrollerene enn det er spillene, som kanskje er noe for deg.

Jeg ser frem til å bygge mer Labo i fremtiden som kan vises på hyllen min, men jeg kan ikke garantere at de vil ende opp med å bli spilt med veldig ofte - selvfølgelig er ikke voksne det tiltenkte publikummet.

Nintendo Labo kjøretøysett ( £59,99 , lanseres 13. september): Nintendo Switch

En Nintendo Switch-kopi av dette spillet ble levert av utgiveren for vurderingsformål.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: