NieR: Automata DLC-anmeldelse: en av gamings største prestasjoner er enda bedre med timer med ekstra innhold

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det har bare gått en måned, men det har vært så godt å komme tilbake til NieR: Automata.



I løpet av tiden som har gått siden jeg fullførte spillet, har alle og enhver jeg har møtt både personlig og online blitt tvunget til å tåle at jeg er vokalt besatt av spillet. Ord gjør ikke det som muligens er mitt favorittspill gjennom tidene rettferdighet, men du kan lese min innsats her.



Hvis du ikke har lest grunnspillanmeldelsen, eller spilt den for den saks skyld, bør du gjøre det før du leser videre. Som en utvidelse etter spillet er dette stort sett bare for de som har fullført NieR: Automata.



Selv om jeg skal prøve å unngå store spoilere, må du ha fullført de tre første avslutningene for å få tilgang til dette DLC-innholdet. Hvis du hoppet ut av spillet etter å ha fullført det én gang, hopp inn igjen - du har gått glipp av halve historien.

NieR Automata Coliseum

Automata forblir like mørk som alltid når den utforsker hva det vil si å være menneske

Allerede tilbake til NieR: Automata konsumerte meg med en følelse som føltes nær nostalgi. Dens verden, karakterene, musikken, til og med menyene treffer meg på en måte som å spille et elsket barndomsspill for første gang på mange år.



Jeg vil ikke snakke for mye om grunnspillet, men å kalle det effektfullt er en underoverdrivelse. Det er, som jeg har sagt, muligens min favoritt video spill av all tid.

3C3C1D119440927 DLC er en typisk langsøkt tittel for Square-Enix, men det gir en slags mening. Det står for 3 kostymer, 3 colosseums, 1 drøm og datoen i spillet 27. september 11944.



Dette beskriver effektivt hoveddelen av hva denne DLC er. Til en pris av £11,49 vil du motta tre nye underoppdrag i form av forskjellige kamputfordrings-colosseum, som hver vil belønne stykket med et kostyme for hver spillbare karakter. Du vil også bli belønnet med pluggchips, hårspray for å endre hårfarge og noen få masker som kan brukes.

NieR Automata colosseum

Hver av de tre kolossene gir en helt annen utfordring

For å spille disse nye oppdragene anbefaler jeg å laste kapittel 7 fra kapittelvalgskjermen. Du vil umiddelbart motta et e-postvarsel, og når e-posten er hentet fra en terminal, vil tre pekere merkes på verdenskartet ditt.

Hvis du ikke er på nivå 80 ennå, foreslår jeg at du sliper før du reiser til disse punktene, siden arenaene blir ganske tøffe. En enkel måte å gjøre dette på er å hacke seg inn i den gyldne kaninstatuen i fornøyelsesruinene, beseire den, lagre spillet ditt, laste inn på nytt og gjenta.

Colosseumene ligger i de oversvømmede by-, skog- og ørkenområdene via diskrete heiser som tidligere var utilgjengelige i grunnspillet.

Disse nye oppdragene, som deaktiverer din evne til å bruke gjenstander, gir deg akkurat det du forventer av NieR: Automata: engasjerende kampscenarier og tragisk historiefortelling.

Jeg vil ikke ødelegge mye av historien, men den er tematisk konsistent med spillets generelle fortelling og pakkes fint inn med en annen sørgelig historie og en musikkvideo.

Siste spillanmeldelser
NieR Automata-ørkenen

En av colosseumene får deg til å møte bølger av maskinfiender med fastsatte handikap

Av disse tre nye områdene er to morsomme og ett er det ikke. Den ene er standardkamp med bølger av fiender, en lar deg fullføre bølger med ulike handikap (ikke bruk Pod-en din, ikke rør bakken osv.) og en lar deg fullføre bølger ved å fjernstyre maskiner med 9S' hacking-evner .

Det er dette maskinstyrte kolosseumet som ender opp med å bli et ork ettersom ingen av de valgbare robotene er intuitive å spille som, men jeg setter pris på at det prøver å gjøre noe litt annerledes.

Det er også en hemmelig sjefskamp som kan bli funnet i et av colosseumene. Med sjefskamp mener jeg bokstavelig talt, siden du vil bli møtt opp mot Square Enix-sjef Yosuke Matsuda og Platinum Games-president Kenichi Sato. Det er en sinnssyk kamp som bryter den fjerde veggen, men det er definitivt et av DLCs høydepunkter.

NieR Automata-robot

Å hacke seg inn i roboter for et av colosseumene var en fin idé, men det faller flatt sammenlignet med kamp som androider

Oppsummert:

Dette tilleggsinnholdet varer noen timer, og kan være for kort til å rettferdiggjøre et kjøp fra de som bare har en flyktig interesse for spillet. En av de tre colosseumene er frustrerende å spille, og det eneste nye musikalsporet kan knapt høres over jubellydeffekter.

For hardcore-fans gjør imidlertid tre nye varierte utfordringer, en hemmelig sjefskamp, ​​en rekke tilpasningselementer og en tragisk historie som lever opp til grunnspillet det som allerede var en av videospillets største prestasjoner enda bedre.

NieR: Automata 3C3C1D119440927 DLC (£11,49): PS4

En PlayStation 4-kopi av dette spillet ble levert til oss av utgiveren for vurderingsformål.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: