My Hero One's Justice 2 forhåndsvisning: Plus Ultra-heltene går utover i denne destruktive oppfølgeren

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

My Hero Academia debuterte i 2014 og ble umiddelbart hyllet som Shonen Jumps neste store ting. Etter at serier som Naruto og Bleach tok slutt, hadde den absolutt store sko å fylle.



My Hero Academia er satt i en verden der nesten alle har en 'Quirk' - en superkraft som kommer i mange forskjellige former. Disse quirks varierer så mye, de kan endre eierens utseende eller gi brukere forbedrede evner.



Noen Quirks kan til og med bli sett på som en forbannelse for brukeren, noe som resulterer i forferdelige utfall. En av de største kallene for Quirk-brukere er å bli en superhelt.



My Hero Academia-hovedpersonen Izuku Midoriya drømmer om å bli verdens største helt, men dessverre ble han født uten en Quirk, så drømmen hans ser ut til å være nesten uoppnåelig før han møter sitt idol og verdens nr. 1 helt, All Might.

catherine zeta jones barn

Spill som helten Izuku Midoriya (Bilde: Bandai Namco)

Fans har allerede fått en smak av My Hero Academia-spill med My Hero Academia: Battle for All for Nintendo 3DS og My Hero One's Justice. Izuku Midoriya har også dukket opp i Shonen Jumps crossover-jager Jump Force.



Bandai Namco var vertskap for et eksklusivt arrangement i London for å forhåndsvise spillet før lanseringen i mars 2020 og inviterte NEWSAM til å prøve det ut selv.

som er teppet jacksons mor

Utvikler Byking er ansvarlig for å bringe denne andre delen av hitserien til fansen. Byking er mest kjent for sine Gunslinger Stratos-spillserier, og selv om de kanskje ikke er godt kjent utenfor Japan, vil kampspillfans gjerne vite at noen av de ansatte har jobbet med klassiske jagerfly som Street fighter III, Marvel Vs. Capcom og Rival Schools, for bare å nevne noen.



My Hero One's Justice 2 er en 3D-arena-lagfighter, der spillere vil ta kontroll over én hovedperson med to støttekarakterer. Byking har annonsert at det vil være 40 karakterer i spillet som gjør et enormt hopp fra de 23 tilgjengelige i det første spillet.

Oppfølgeren vil også introdusere en ny oppdragsmodus ved siden av historiemodusen. I oppdragsmodus lager du ditt helt eget heltekontor og forbedrer karakterer ved å skaffe poeng.

Det er tre metoder for angrep: normale angrep, motangrep og angrep som ikke kan blokkeres. Dette angrepssystemet fungerer som steinpapirsaks der hver form for angrep kan beseire det motsatte.

Hver karakter kommer med sine egne spesielle bevegelser i form av deres egenheter. Disse quirks er det som gjør hver karakter unik og vil tillate spillere å lage strategier rundt dem.

Fans vil ønske å velge sine favoritter ettersom Bandai Namco og Byking har gjort en fantastisk jobb med å få karakterer til å utføre bevegelser som de ville gjort i anime.

Hver karakter har også et Plus Ultra-angrep som er karakterens ultimate trekk i animeen, representert i vakre klipp.

(Bilde: Bandai Namco)

Det er noen få nye funksjoner som kan endre strategien din, som The SideKick Plus Ultra! mekaniker som lar sidekick-karakterer bruke Plus Ultra-angrep under kamp, ​​og et sidesprangbevegelse som også har blitt introdusert i arsenalet ditt.

S Online satte seg ned med produsenten Aoba Miyazaki for å finne ut mer om spillet.

angelina jolie ser like kirurgi

My Hero Academias verden er full av så mange unike karakterer, en av utfordringene teamet møtte var å utvikle hver karakter for å støtte kampmekanikken.

Miyazaki sa: Night- Eye's Quirk Foresight, er en merkelig en, vi tenkte på hvordan vi skal bruke den i kamp. Utviklerne har faktisk klart å gjøre Quirk om til en kampevne på en veldig interessant måte, slik at du kan bruke den Quirk i en kamp, ​​så det blir interessant å se hvordan det utspiller seg. Noen quirks har vært vanskelige å komme inn der, men de fungerer veldig bra.

Å slippe løs Quirk-superkraften din er akkompagnert med mye visuelt skue (Bilde: Bandai Namco)

153 fisker i bibelen

Alle karakterene var interessante å gjengi, men jeg synes Fat Gum var spesiell fordi han har to evner i spillet. En feit og en slank en. Mye arbeid gikk inn i den karakteren. Jeg tror du vil like ham.

Izuku er hovedpersonen og en av de lettere å leke med, så jeg ville begynne med ham i historiemodus. Han er også karakteren som brukes i opplæringsmodusen, så hvis du spiller den gjennom, så tror jeg til og med spillere som ikke er vant til dette kamphandlingsspillet, vil kunne nyte det også.

Siste spillanmeldelser

Aoba Miyazaki jobbet tett med kildematerialet for å gjenskape noen av de ikoniske kampene.

Den mest utfordrende scenen, Chisaki som kjemper mot Izuku, som ble sett i animeen som Bones [showets produksjonsstudio] jobbet veldig hardt med, så vi måtte jobbe like hardt for å sikre at det var opp til den standarden, men jeg tror du kommer til å nyte den scenen.

Basert på hva så under arrangementet, er My Hero One's Justice 2 satt til å bli en actionfylt fighter, med alle de nye funksjonene og ekstra dybde fra de originale spillerne vil hver kamp føles som en episode av anime.

My Hero One's Justice 2 kommer ut 13. mars 2020 på PlayStation 4, Xbox One, PC og Nintendo Switch.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: