Mammas smarte supermarkedhack for å spare penger på biologisk nedbrytbare matavfallsposer

Resirkulering

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du må bruke den riktige posen, men det står ikke hvor du skal hente den fra



topp 10 reiseselskaper Storbritannia

Å sørge for at matavfall er i riktig, komposterbar, rådgodkjent pose når du legger ut søppelbøttene, er et problem.



Du kan kjøpe ekstra poser på nettet, men de er ofte spinkle, tilbøyelige til å splitte, og du vet ikke før du prøver å bruke dem.



Verre, hvis du har bestilt i bulk for å spare penger, er du igjen med dusinvis av poser for å komme deg gjennom for å unngå sløsing.

Men mamma av to Mel fant en vei rundt problemet-bare bruk de komposterbare bæreposene Co-Op tilbyr shoppere i stedet.

Billigere enn å kjøpe dem online, godtatt av rådet, og du kan bære handelen hjem i dem også (Bilde: Co-Op)



'Co-op-posene er så mye mer praktiske. De er sterke og mye mer romslige enn standard resirkuleringsbeholder for mat, slik at ingen mat faller ut av toppen når du tømmer beholderen, sier Mel til NEWSAM Money.

'Størrelsen gjør dem også enkle å knytte, og jeg har aldri hatt en splittelse.



ronnie wood eks kone

'De er også en helt skyldfri måte å ta med deg handelen hjem hvis du glemmer posen du kan bruke igjen.'

Den bedre nyheten er at det ikke bare er enklere å bare hente dem slik du trenger dem i din lokale Co -Op - det er også billigere.

For øyeblikket 150x 7L komposterbare Caddy Liners kostet £ 10,47 fra Amazon - trener på 7p hver, mens Co -Op -posene (8 liter, ikke håndtakets lengde inkludert) koster nøyaktig det samme som de gamle posene gjorde - 5p hver.

ron kjendis storebror

'De trener ofte også billigere enn de på ruller. Det faktum at posene i seg selv ikke er pakket betyr at det er enda mindre avfall knyttet til da, 'la Mel til.

Co-Op-posene er også sterkere

'Shoppere-som glemmer sin bag-for-life-kan bruke de komposterbare posene til å bære shopping hjem, transportørene kan deretter bruke dem som matavfall,' sa Co-Op da de lanserte komposterbare poser i 1000 butikker over hele Storbritannia tilbake i november.

alex bowen love island

'Posene kan gjøres om til torvfri kompost sammen med husholdningsavfallet, og er godkjent for hjemmekompostering.'

Og du trenger ikke bekymre deg for at de ikke blir akseptert, ettersom Co-Op har vært forsiktig med å sørge for at posene er tilgjengelige i butikker der de godtas av den lokale myndigheten i husholdningsavfallssamlingene.

Hvis du ikke har en Co-Op i nærheten, kan du alltid legge søppelbøttene i en gammel avis for innsamling.

Et kommunestyre forklarer: 'Vi anbefaler at du legger kjøkkenvogna på linje med komposterbare foringer (kan kjøpes i supermarkeder) eller gammel avis. Når vognen din er nesten full, knytter du toppen av foringen (eller bretter den over avisen din) og legger den i den utvendige matavfallskassen, klar til innsamling. '

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: