Mamma avslører hvordan hun tjener £ 500 i måneden på å selge barna sine gamle leker på nettet

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Natalie har gjort en vane med å selge varer på i stedet for å hamstre dem(Bilde: Natalie Reynolds)



En mamma som sluttet å jobbe for å passe sine to barn på heltid, har avslørt hvordan hun nå tjener £ 500 måned hjemmefra.



Savvy Natalie Reynolds bor i Hertfordshire med mannen sin, Ollie, og to døtre Mimi, 4, og Sofia, bare 20 måneder.



Hennes ide om å tjene penger kom til henne i løpet av våren, da hun sa at hun oppdaget at hun kunne tjene en formue ved å selge barna sine & apos; uønsket rot på nettet.

hans mørke materialer

'Det var ikke før jeg ble mor at jeg skjønte hvor raskt ting kunne montere rundt huset. Det ble overveldende, sa Natalie.

'Etter å ha solgt noen få varer på eBay tidligere, bestemte jeg meg for å rydde huset på fritiden for å tjene litt ekstra penger.'



Og på bare en måned kunne Natalie ikke tro lykken hennes.

36-åringen hadde allerede klart å pakke 500 pund i salg på eBay, flytte leker og husholdningsartikler som skulle gå til spill.



Hun solgte et brukt hoverboard for £ 98, en microscooter for £ 50 og en liten Sylvanian-familie for 20 £.

Instagram

'Etter at jeg så potensialet for å tjene penger, visste jeg at andre mødre ville være i en lignende posisjon.

'Så jeg bestemte meg for å gjøre Instagram -kontoen min til et middel for å motivere medforeldre, dele salgetips og triks om hvordan du får mest mulig ut av ubrukte varer rundt i husholdningen ved å notere dem på eBay.'

Natalie innrømmer imidlertid at hun, i likhet med mange foreldre, har et sentimentalt vedlegg til barnas leker - og at hun bare vil selge ting som har mistet nyheten.

Noen ganger sliter jeg med å selge dem. Vi har et Woody -leketøy fra omtrent 20 år siden, som tilhørte søsteren min, og da ga mamma ham til jentene. Han ble tatt med overalt, og Mimi og Sofia har blitt veldig knyttet til ham.

Lykkelig familie: Hun har kanskje gitt opp jobben - men hun tjener fortsatt et lite liv på siden (Bilde: Natalie Reynolds)

Inne i datterens lekerom, som hun regelmessig rydder ut (Bilde: Natalie Reynolds)

'Han spiser middag med oss ​​hver kveld, og det bringer så mange minner tilbake - jeg vil gjerne at jentene skal føle det samme når de overleverer ham til barna sine.

Jeg beholder en liten eske med minner som er nok. Jeg tror det er mye viktigere å ha råd til å lage nye minner. '

Når det gjelder å selge på nettet, er hennes største tips å sette seg et mål.

Natalie gjør seg klar til å liste en eske med varer på nettet (Bilde: Natalie Reynolds)

'Måten jeg klarte å bli vant til tanken på å selge varer i lekerommet var ved å visualisere en familietur til Disneyland med jentene.

'Jeg måtte bare fortsette å fortelle meg selv at minnene vi ville lage der ville oppveie noen av de gamle minnene vi hadde fra leker jentene ikke lenger leker med.'

Instagram

Når det gjelder å tjene mest penger for å nå dette målet, sa hun at den var så beskrivende som mulig.

'Vær spesifikk med beskrivelsene dine. I stedet for å oppgi den som en 'lekebil', oppgi merke, farge og tilstand.

'Sikt på 10-dagers auksjoner. Dette gir folk så lenge som mulig å se og by på varene dine.

'Ikke vær redd for å tillate tilbud, da dette vil tillate deg å forhandle med kjøpere.

angelina brad bryllupsbilder

Natalie, med sin fire år gamle datter, Mimi (Bilde: Natalie Reynolds)

'Tenk strategisk. Store merker som Disney selger naturligvis godt. Jeg har tjent 500 pund på en måned fra å selge leker på eBay!

'Tenk også på hva som skjer på det tidspunktet - rundt utgivelsen av den nye Toy Story 4 vil barn mest sannsynlig be foreldrene om nye Buzz- eller Woody -leker, så det er en flott tid å tjene penger på lekene barna dine vil ikke lenger leke med.

hjemme alene hus planløsning

'Ikke glem å k registrer hvor mye du tjener, slik at du kan spore fremgang og holde deg motivert.

'Og se etter muligheter. Barnas kasserte leker kan være et annet barns nye beste venn hvis du kan slippe minnene. Den boksen med bamser i hjørnet som barna dine har vokst ut av, men du ikke kan etterlate deg, kan være en stor pengemaker, spesielt med originale leker og klassiske karakterer som Paddington Bear!

I følge eBay tall, inneholder det gjennomsnittlige familiehuset 35 uønskede leker - til en verdi av 171 millioner pund over hele Storbritannia.

Forskningen, som ble utført for å markere lanseringen av Disney og Pixars Toy Story 4, antyder at det kan være foreldre & apos; eget sentimentalt vedlegg til barnas leker, som forhindrer dem i å bli fjernet.

Nikin Patel, på eBay, forklarte: 'På eBay ser vi et stort marked for forhåndselskede leker. Vi forstår at mange foreldre ikke bare synes det er vanskelig å gi slipp på lekene barna har elsket, men også hva de skal gjøre med dem når de ikke lenger leker med. Ved å notere ubrukte leker på eBay kan vi garantere at de, akkurat som Buzz og Woody, drar på neste eventyr på kort tid.

'Disse lekene kan få nye hjem, gjøre nye barn lykkelige og til og med hjelpe deg med å tjene litt ekstra penger.'

Les mer

Hvordan jeg startet virksomheten min
Vårt pizzaimperium på 10 millioner pund Jeg forlot Burberry for å selge elektroverktøy Furlough gjorde oss til millionærer Tannbleking -produktet til en verdi av 4 millioner pund

Se Også: