Moss Bros i samtaler om å stenge butikker og øksjobber i den siste restruktureringsavtalen

High Street

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selskapet ble grunnlagt i 1851(Bilde: Liverpool Echo)



Moss Bros er i samtaler om å stenge butikker som en del av en redningsavtale som utløses av koronaviruspandemien.



Den 169 år gamle dressmakeren, som har 125 butikker i Storbritannia, vurderer å stenge butikker, bare fem måneder etter at han ble overtatt av sjefen for Crew Clothing.



Moss Bros har ansatt revisorer KPMG for å forberede den til et frivillig selskap, som gjør det mulig å stenge noen butikker og redusere husleien på andre for å hjelpe til med å dekke tapte salg.

Dens fortjeneste har truffet på ryggen av krisen, med store begivenheter som Royal Ascot og store bryllup satt på vent.

Moss Bros, som har 1000 ansatte i Storbritannia, ble kjøpt opp av Menoshi 'Michael' Shina, som også eier Crew Clothing, for 22 millioner pund i begynnelsen av mars, to uker før hovedgaten ble sperret.



Moss Bros ble reddet av eieren av Crew Clothing i mars (Bilde: PA)

grey's anatomy sesong 16 uk air date

Shina prøvde senere å kansellere avtalen etter at alle ikke-viktige forhandlere ble beordret til å stenge, men lyktes ikke.



En rekke andre high street -virksomheter har kunngjort nedleggelser og stillingsnedgang på grunn av virkningen av pandemien.

Monsoon Accessorize har kunngjort 545 tap av stillinger og nedleggelse av 35 butikker mens John Lewis økser tusenvis av jobber og åtte varehus.

M&S kutter også 7000 arbeidsplasser i løpet av de neste tre månedene som en del av en omstrukturering i hele selskapet.

Moss Bros -rival, TM Lewin, kunngjorde planer om å stenge alle 66 britiske butikker, med 600 oppsigelser tilbake i juni.

(Bilde: Getty)

Det ikoniske merket for herreklær, kjent for sine kontorklær, opererer nå kun online.

'Etter en betydelig gjennomgang, og på grunn av de mange problemene som for øyeblikket oppstår for detaljhandlere i high street, har det blitt bestemt at fremtiden for TM Lewin-merket vil være online bare', heter det i en uttalelse den gang.

TM Lewin, som ble grunnlagt i 1898, ble lagt ut for salg bare et døgn etter at motekjedene Oasis og Warehouse kollapset i mai.

hva betyr 306

Skjorteprodusentens eiendeler ble kjøpt tilbake av eieren Torque Brands, gjennom en forhåndspakke-men ikke de 66 butikkene.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Selskapet sa at det ikke hadde råd til husleieregningen og andre kostnader under lockdown.

Den siterte pandemien for sin beslutning om å styre vekk fra fysiske utsalgssteder.

'Dette har tvunget våre hender til å fokusere på en radikal overhaling av forretningsmodellen, og gjenoppbygge fra grunnen av på en måte vi anser passende for årene som kommer,' sa en talsperson.

Se Også: