Morrisons More -kortet endres neste uke, og kjøpere kan ikke samle poeng

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Morrisons slipper poenget med å samle en del av sin mer lojalitetsordning

Morrisons slipper poenget med å samle deler av sin Mer lojalitetsklubb(Bilde: Getty Images)



Morrisons-kunder vil ikke kunne samle poeng gjennom sin Mer lojalitetsordning fra neste uke som en del av en enorm opprykk av kjedens belønningsprogram.



Under den nåværende ordningen får kundene fem poeng for hver £ 1 brukt - med 5000 poeng verdt en £ 5 -kupong i supermarkedet.



Men dette stopper fra 10. mai - noe som betyr at den siste dagen for å samle poeng er 9. mai - takket være a stor overhaling av lojalitetsklubben .

I stedet for å få poeng, vil kundene motta digitale kuponger via Morrisons More -appen som kan brukes til umiddelbare besparelser i butikker.

Supermarkedet sier at disse vil bli tilpasset, så de bør være basert på det du vanligvis kjøper i butikker.



Morrisons vil også slutte å produsere fysiske plastkort for More -ordningen

Morrisons vil også slutte å produsere fysiske plastkort for More -ordningen (Bilde: Joseph Raynor/ Nottingham Post)

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.



Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Som en del av opprykkingen, vil Morrisons også slutte å produsere fysiske Flere kort - dette betyr at hvis du mister eller ødelegger ditt, blir det ikke erstattet.

Kunder kan imidlertid fortsette å bruke sitt eksisterende kort fra 10. mai og utover - men igjen, du vil ikke samle poeng på det.

Avskjæringspunktet for å be om poeng du har bygget opp før endringene kommer inn er 9. august 2021.

Kuponger kan løses inn via appen eller Morrisons nettsted, eller ved å skrive dem ut i butikk.

Når du har bedt om dem, forblir de gyldige i 56 uker.

Ettersom du bare kan få bilag i multipler på £ 5 fra Morrisons, vil alle gjenværende poeng som ikke kan avrundes til dette beløpet gå tapt.

x faktor vinnerliste

For eksempel, hvis du har en balanse på 6000 poeng, kan du løse inn 5000 poeng for en kupong på £ 5, vil de resterende 1000 poengene bli ugyldige.

Hvis kupongene dine på £ 5 er konfigurert for automatisk utskrift i butikken, vil disse fremdeles vises når du skanner More -kortet ditt neste gang.

På sitt nettsted sa Morrisons: 'Med Morrisons More lytter vi alltid til våre verdsatte kunder og tar tilbakemeldinger om hvordan vi kan forbedre opplevelsen.

'Det vi har hørt er at du vil at belønningene dine skal være umiddelbare, inkludert rabatter og penger på din neste butikk.

'Vi lærte også at du vil gi tilbake til lokalsamfunnet og støtte miljøsaker ved å gå papir- og plastfritt der det er mulig.'

Hvilke andre lojalitetsordninger for supermarkeder er det?

De fleste supermarkeder har en lojalitetsordning, og de er vanligvis gratis å registrere seg for.

Island: Du samler ikke poeng med Island Bonus Card - i stedet laster du det opp med penger å bruke i butikker, og supermarkedet gir deg £ 1 for hver £ 20 du sparer. Kontantene dine er imidlertid ikke beskyttet med denne lojalitetsordningen i det usannsynlige tilfellet at Island gikk i stykker.

M&S: Sparks lojalitetsordning gir også ut umiddelbare belønninger, i stedet for å samle poeng. Godbiter fra supermarkedet kan smågodt som gratis poser med Percy Pigs, eller at handelen din blir betalt av M&S.

Sainsbury & apos; s: Sainsburys kjøpere kan bruke lojalitetsordningen Nectar i butikker. Nectar brukes også i andre butikker og nettbutikker som Argos og eBay. Ett Nectar -punkt er verdt 0,5 p, noe som betyr at 100 poeng vil konvertere til 50 p å bruke.

Tesco: Tesco Clubcard -medlemmer får ett poeng for hver £ 1 de bruker i butikk og online, eller ett poeng for hver £ 2 brukt på drivstoff. Du kan også samle poeng gjennom Tesco Bank og Tesco Mobile.

Waitrose: myWaitrose -kunder samler heller ikke poeng på utgiftene sine - i stedet får du gratis varme drikker og andre rabatter i butikkene. Produktene du tilbys rabatter på, er vanligvis basert på dine vanlige forbruksvaner.

Se Også: