Montanas pinlige garderobefeil da Love Island kastet KICK OFF om Chloe og Chris

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island -jentene er mest kjent for å parade rundt med så lite som mulig - selvfølgelig for å holde seg kjølig i den varme spanske solen, selvfølgelig.



Men for en av rollebesetningene var det mer fullmåne i episoden i går kveld da kjolen hennes blinket litt mer kjøtt enn hun hadde tenkt.



Montana Brown, som ennå ikke har funnet kjærligheten på ITV2 -showet, blinket ved et uhell med brystvorten mens hun gjorde seg klar til festene i går kveld.



Står foran speilene i jentene & apos; glamrom, sjekket hun refleksjonen bare for å finne at brysten hennes hang ut av den stramme kjolen.

Med en 'oops!' og en rask drap av det slanke materialet, dekket Montana opp (Bilde: ITV)

lee hendrie becky hendrie

... Men ikke før nappeslippen hennes ble fanget på kameraet (Bilde: ITV)




Med en 'oops!' og en rask drap av det slanke materialet, dekket Montana opp - men ikke før nip -slipen ble fanget på kamera og sendt til millioner av seere.

Det kom midt i en spesielt anspent episode, der rollebesetningen så kjærlighetsrotte Chris bytte lojalitet til Olivia og derfor havne i varmt vann med Sam - som frem til nå har blitt koblet opp med henne.



I flyktige scener som ble filmet utenfor villaen, fortalte Chris stadig til Sam at han aldri hadde snakket med Olivia før den kvelden, og de andre guttene bestemte seg alle for å si sitt.

Men Montana fikk folk som så hjemme til å le ved å stå uformelt i nærheten og spise en skål med frokostblandinger mens de andre rodde.

Reality -TV -deltakeren løste raskt feil i garderoben (Bilde: ITV)

Det var en første natt for Love Island -rollebesetningen (Bilde: ITV Picture Desk)

prins Andrew kroppsspråk

Senere hadde Montana og Olivia et flammende soverom -argument foran de andre etter at Montana ble involvert i Sam -situasjonen.

Etter å ha reflektert over situasjonen sa Montana: 'Liv, jeg skal bare si det. Jeg tror bare ikke du trenger å være konfronterende. '

Til tross for hennes beste intensjoner om å spre den stadig mer ustabile situasjonen, falt Montanas kommentarer ikke så godt i stykker hos rasende Olivia.

Olivia reiste seg og skrek til Montana og fortalte at hun ikke hadde vært konfronterende tidligere på kvelden.

(Bilde: ITV Picture Desk)

Vil Montana bli pied når Dom og Jessica nærmer seg? (Bilde: ITV Picture Desk)

Da Marcel og Sam fortalte henne å roe seg, stormet Olivia ut og Montana brøt ut i gråt.

Det var en natt med førstegang for Love Island -rollebesetningen - i tillegg til den første nip -slipen, klarte TO par å pope TV -kirsebærene sine ved å ha sex på kamera.

Jess Shears, som feiret bursdagen sin med Dom Lever inn i Hideaway, ble varm og svett under teppene, mens i hovedsoverommet kunne man se Amber Davies og Kem Cetinay boltre seg under dynen sin.

Les mer

Love Island
Hvem er Love Island -fortelleren? Vannflasker Elsker Island America Beste bikini -utseende fra Love Island

Love Island fortsetter onsdag klokken 21.00 på ITV2.

Se Også: