PENGER -FEIL: 'Min Tastecard fornyet automatisk ved et uhell - hvorfor kan jeg ikke få tilbake 40 pund?'

Problemer Med Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Har du blitt stående utenfor lommen av et selskap?



Har du et pengeproblem du vil ha hjelp til?



Enten du har blitt lurt av en useriøs forhandler, villedet av et risikabelt firma eller har et spørsmål om dine fordeler, vil vi gjerne høre fra deg.



NEWSAM Money har lansert en ny støttekolonne for å hjelpe deg med å håndtere dine forbruker- og økonomiske problemer.

Vi vil vise frem historiene dine og tilby litt hjelp og tips om hvordan du kan løse dem - uansett problem.

Dette kan være alt fra å bli belastet for mye på mobiltelefonregningen til å ha hacket sparepengene dine eller bankkontoen din frosset.



robert pattinson ny kjæreste

Vi ønsker å legge makten tilbake i dine hender og hjelpe deg med å ta de riktige avgjørelsene - så ta kontakt.

Har du et problem for Money Troubles å undersøke? Send e -post til emma.munbodh@NEWSAM.co.uk med & apos; Money Troubles & apos; og et kontaktnummer i emnelinjen.



'Tastecard ville ikke la meg si opp abonnementet mitt'

Jeg kjøpte et Tastecard i gave til foreldrene mine i januar 2019.

De brukte ikke kortet da de syntes det var for mye trøbbel, da du må kontakte restaurantene på forhånd.

Dette var et brukerproblem og på ingen måte Tastecards feil. Etter å ha brukt kortet, så jeg imidlertid en betaling som gikk ut av kontoen min via automatisk fornyelse i januar i år.

Jeg spurte foreldrene mine om de hadde brukt det og derfor ønsket å fornye, men de sa nei.

Det viste seg senere at Tastecard hadde sendt påminnelsen om automatisk fornyelse på 40 pund til dem og ikke meg selv. De nektet å godta kontakt eller instruksjon fra meg - kjøperen - som jeg synes er helt latterlig til tross for at pengene kommer ut av kontoen min.

Til slutt måtte jeg få foreldrene mine til å kontakte dem for å avbryte, men nå har Tastecard nektet å refundere hele beløpet. De har gitt meg 10 pund som en gest av velvilje.

Igjen, Tastecard ville ikke lytte til meg i det hele tatt, de tror de ikke har gjort noe galt.

Kjære Jamie,

Tastecard nektet å snakke med Jamie fordi det var registrert i farens navn, til tross for at det var bankkontoen hans [stock image] (Bilde: Getty Images)

I motsetning til Amazon Prime og Netflix, bruker Tastecard en meget stram avbestillingspolicy - og det kan være ganske sta om det.

Vi har hørt flere tilfeller der brukere som uforvarende har blitt fornyet automatisk, har ringt for å forklare at de ikke ønsket å tegne et nytt medlemskap, bare for å bli fortalt at de ikke kan få refusjon, i motsetning til for eksempel Amazon Prime, som godtar at det noen ganger bare skjer feil.

himmelsk innleid tigerlilje

Tastecard sier at det ikke er i stand til å avslutte medlemskap der den riktige kanselleringsprosedyren ikke har blitt fulgt.

Dette er tydelig angitt i Tastecards vilkår og betingelser, men er ikke angitt på selve kortet - noe som kan fange brukerne.

I din situasjon handlet det om at du ikke kunne fjerne merket for automatisk fornyelse ved begynnelsen av ditt første abonnement. Du gjorde dette med vilje for å beholde foreldrene dine & apos; alternativene åpnes, og antok at Tastecard automatisk ville sende deg en e -post før du belastet deg. Dette var imidlertid ikke tilfelle.

Du fortalte heller ikke Tastecard at det var en & apos; gave & apos; og legg din fars e -postadresse på kontoen, noe som kompliserte saker ytterligere.

Som et resultat, ved automatisk fornyelse, sendte den din far en e-post og deretter tre dager senere tok han pengene ut av kontoen din.

Du prøvde deretter å avbryte etter fornyelse, og forklarte at det var en ekte feil, bare for å bli avvist.

Da jeg la saken til Tastecards hovedkvarter, sa selskapet at det var 'benchmarks mot Netflix' og 'bestreber seg på å tilby den beste kundeservicen', men det nektet fortsatt å erkjenne at det i ditt tilfelle bare var en feil.

I stedet pekte den meg på siden med vilkår og betingelser - som er irrelevant gitt at det var en ekte administrasjonsfeil.

Selskapet har igjen nektet å refundere og kansellere abonnementet ditt - i stedet tilby deg £ 10 tilbake for en tjeneste du har uttalt at du ikke trenger. Det fortalte meg at det også tilbød seg å flytte abonnementet til andres navn - også lite nyttig i dette tilfellet.

I fremtiden - og for alle andre som kjøper et Tastecard -abonnement i gave - merk alltid av & apos; gaven & apos; alternativet i kassen.

'Dette betyr at kortet kan settes opp med et alternativt navn; personen du gir, samt sørge for at den ikke har en automatisk fornyelse, sier Tastecard.

Hvis du fornyes automatisk, er alternativene dessverre begrenset med Tastecard, men du kan fortsatt prøve følgende:

  • Klag til Tastecard og forklar hvorfor du ikke kunne sende inn en avbestillingsforespørsel. Du kan gjøre dette direkte ved å sende en e -post enquiries@tastecard.co.uk , eller ved å bruke gratis online klageverktøy Resolver .

  • Hvis du betalte via PayPal, må du kontakte den og be om refusjon under pengene tilbake -garantien.

  • Hvis du har betalt med et debet- eller kredittkort, må du kontakte banken eller kortleverandøren og be om refusjon. Det er ingen garanti for at du får pengene tilbake - § 75 rettsvern trer bare i kraft ved kjøp på 100 pund eller mer - men det er verdt å spørre. Jo før du gjør dette jo bedre.

    gemma atkinson og ronaldo

Les mer

Problemer med penger
Jeg har fått tilsendt en HMRC -skatteregning på 8 000 pund Jeg kan ikke betale HSBCs 40% kassakreditt 'Min O2 -konto ble hacket av £ 920' UCs vurderingsperiode straffer meg

Ansvarsfraskrivelse

Money Troubles har som mål å være informativ og engasjerende. Selv om det kan inneholde tips og informasjon, utgjør det ikke råd og bør ikke brukes som grunnlag for økonomiske beslutninger.

All informasjon i dette innlegget var korrekt på publiseringsdatoen.

Se Også: