Når Gemma Atkinson og Gorka Marquez blir offentlig, er kjærestens historie fra Cristiano Ronaldo til Marcus Bent

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gemma Atkinson og Strictly Come Dancing’s Gorka Marquez har endelig bekreftet det vi alle mistenkte - at de er veldig mye mer enn bare venner.



På Valentinsdag la Gemma ut et søtt snap av de to i strandklærne sittende på en stein med utsikt mot sjøen, med hodet hvilende på skulderen og bildeteksten: 'Here's to many more kid. Gratulerer med Valentinsdagen @gorka_marquez '



Mens skuespilleren Gemma konkurrerte i 2017 -serien av BBC -showet, nektet de begge at det var noe som skjedde, til tross for at de ble sett sammen flere ganger.



Bildet som bekreftet at det var ekte kjærlighet (Bilde: glouiseatkinson/Instagram)

hvem er harvey price pappa

De hadde ikke akkurat gjemt det uansett, til tross for å nekte det (Bilde: Instagram)

Imidlertid ønsker de ikke lenger å skjule følelsene sine for verden, så forhåpentligvis vil vi bli behandlet på mange flere elskede bilder og kanskje til og med lykkelig.



Men Gemma's hadde en god del av hjerteslag (og sportslige menn) tidligere. La oss ta en titt på veien til Gorka ...

Sladder og middag med Ryan Giggs

Ryan og Gemma spiser middag med venner, inkludert hennes strengt partner Aljaz Skorjanec



Etter strengt ferdig ble Gemma oppdaget med fotballspiller Ryan Giggs, som sendte ryktemøllen til overdrive - ikke for første gang over paret. Ryan tok imidlertid opp sladderen og sa at de hadde vært venner (med fordeler?) I over 10 år.

Finner hennes tillit med Olly Foster

Gemma Atkinson og Olly Foster

Kjærlighet med Olly Foster varte ikke (Bilde: IF)

Gemmas siste forhold før Strictly var med personlig trener Olly Foster. Paret hadde virket fornøyd, og hun sa til NEWSAM at hun krediterte ham for å ha gjort henne den mest sikre hun noen gang har følt.

civil enforcement ltd rettssaker

Det er flott at Olly liker fitness, sa hun den gangen. Han utdanner meg. Jeg føler meg mer trygg nå enn jeg noen gang har gjort.

Til tross for at hun avslørte at hun trodde Olly var The One og hadde planer om å flytte tilbake nordover med ham, skilte paret seg i 2016 etter tre år sammen.

ray x-faktor

Familieglede med BGTs Liam Richards

Obligatorisk kreditt: Foto av McPix Ltd / Rex Features (1249469ac) Gemma Atkinson og kjæresten Liam Richard Kjendiser deltar i & Posos On Strike & apos; på operahuset, Manchester, Storbritannia - 16. november 2010

Gemmas forhold til Liam Richard endte med et mislykket engasjement

De laget et kjekk par (Bilde: Rex -funksjoner)

I 2008 da Gemma var 23, spilte hun i panto i Manchester. Der møtte hun kampsportekspert Liam Richards, som nådde finalen i Britain's Got Talent i kampduoen Strike.

De delte tiden mellom Lancashire, der Gemma bodde og Sheffield, der Liam hadde base.

Hun sa den gangen: Liam er nydelig og har det veldig bra med hele familien min. Vi har det veldig gøy.

De datet i tre år og forlovet seg, men i 2013 avbrøt det etter at det angivelig hadde vokst fra hverandre.

Av og på med Marcus Bent

Tidligere Premier League -fotballspiller Marcus Bent ankommer med sin partner til Guildford Magistrates & apos; Court, Surrey

Marcus og Gemma hadde et par forsøk (Bilde: PA)

I februar 2008 ble Gemma og den gang kjæresten, fotballspilleren Marcus Bent, oppdaget som flyttet eiendelene sine til hennes hjem i Manchester. Paret bygde sitt eget hjem, selv om Gemma hadde sagt at hun ikke var klar for ekteskap og barn og ønsket å se tjueårene ha det gøy med ham før de slo seg ned.

De hadde tidligere blitt sammen i 2006, men skilte seg en stund da Marcus fortsatte å danse Danielle Lloyd.

kelly osbourne nytt hår

De gjenforenes imidlertid etter å ha bodd venner og forlovet seg i oktober 2008, men så hverandre sjelden takket være arbeidsforpliktelser, og hun skal ha gitt ham ringen tilbake i desember samme år.

Tea and Only Fools med Cristiano Ronaldo

Gemma Atkinson og Cristiano Ronaldo

Gemma Atkinson og Cristiano Ronaldo

Det var under splittelsen fra Marcus at Gemma koblet til en annen veldig rik, veldig berømt fotballspiller, Cristiano Ronaldo. Hun avslørte kjent (og ganske sarkastisk) at deres første date virkelig var glamorøs.

Vi dro hjem til meg og drakk te og så på Only Fools and Horses. Oppriktig, sa hun.

dennis pennis steve martin

Festen varte ikke lenge, med Gemma som påsto at det bare fizzled ut og media hadde gjort mer av forholdet enn det var til det.

De andre...

Lee Ryan og Gemma ble avbildet på en restaurant i London (Bilde: PA)

Andre som kort har hatt glede av Gemma, inkluderer Blue -sangeren Lee Ryan. Paret ble oppdaget på en date i London i 2007, men ingenting ble av det.

Hun datet også fotballspiller Alan Smith for en kort tid i 2006 og tilbake i 2005 var sammen med Emmerdale -stjernen Cleveland Campbell, som spilte antikvitetshandler Danny Daggert.

Det var kontrovers da Cleveland ble anklaget for overgrep av en mann som hadde deltatt på Gemmas 21 -årsdag.

Se Også: