Johnny Depps datter Lily-Rose sier 'ingen er perfekte' i siste intervju

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Johnny Depp

Johnny Depps datter Lily-Rose Depp har sagt at ingen er perfekte & apos; i sitt første intervju siden faren mistet appellen.



Den 21 år gamle modellen og skuespilleren, som er datter av Depp og hans eks-partner Vanessa Paradis, åpnet nylig om karrieren og plaget at hun ikke ville utelukke å jobbe med faren igjen.



Snakker til Underholdning i kveld , innrømmet Voyagers-stjernen at det var viktig å ha mye selvbevissthet og selvrefleksjon.



prue leith nettoformue

Bemerkningene hennes kom kort tid etter at Johnny Depp ble nektet tillatelse til å klage etter å ha mistet sin kone-beater & apos; injurie -sak mot The Sun omhandlet hans forhold til Amber Heard.

I Lily-Rose sitt siste intervju sa skuespilleren: 'Du kan ikke være perfekt hele tiden. Ingen er perfekt. Periode.'

'Jeg tror det bare er livets faktum.



Johnny Depps datter Lily-Rose sier & quot; ingen er perfekt & apos; ettersom han mister ankebudet

Johnny Depps datter Lily-Rose sa nylig at & quot; ingen er perfekt & apos; (Bilde: Corbis via Getty Images)

Stjernen fortsatte: 'Men jeg tror en stor del av å holde et godt hode på skuldrene er bare å ha mye selvbevissthet og aldri føle at du tar deg selv for alvorlig til å sette handlingene dine i tvil.'



'Jeg synes det er alltid godt å ha en god selvrefleksjon om tingene du har gjort og alltid tenke på hvordan du kan bli bedre.'

Andre steder i intervjuet utelukket hun ikke helt muligheten for å jobbe med pappa på et filmprosjekt - men antydet at det ikke sto på kortene akkurat nå.

Johnny Depp

Johnny Depp ble nektet tillatelse til å anke etter å ha mistet fjorårets injurier (Bilde: Getty Images)

Amber Heard, avbildet, utenfor High Court i London

Amber Heard, avbildet, utenfor High Court i London (Bilde: PA)

hva betyr 530

På spørsmål om å jobbe med Depp sa hun: 'Det er egentlig ikke noe jeg først og fremst tenker på. Det som er interessant for meg er den spesielle karakteren som jeg kanskje spiller eller ikke spiller, og deretter historien den forteller. '

Lily-Rose sine kommentarer kom etter Johnny Depps siste sommerforsøk, der det ble bestemt at skuespilleren hadde angrepet sin tidligere kone Amber Heard, 34, på 12 av de 14 påståtte hendelsene i vold i hjemmet.

Depp har fortsatt sterkt nektet for å ha vært voldelig mot sin tidligere kone og hevdet at hun var aggressiv mot ham under forholdet.

Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i den kommende filmen Voyagers

Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i den kommende filmen Voyagers (Bilde: Reuters)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Dommeren dømte også med at Heard var 'redd for livet' tre ganger.

I slutten av mars ble Depp nektet tillatelse til å klage etter å ha mistet fjorårets injuriesak etter en Sun-artikkel som omtalte ham som en 'koneslager'.

* En tidligere versjon av denne artikkelen var overskriften til Johnny Depps datter Lily-Rose sier at ingen er perfekte & apos; etter at han mister ankebudet & apos ;. Overskriften er blitt endret for å tydeliggjøre at Lily-Rose sine kommentarer ble gitt etter Johnny Depps appell senere, men ikke som svar på den.

Se Også: