Mindhunter sesong 2 avslutning forklart: Hvem er BTK Killer?

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spoiler -advarsel for Mindhunter sesong 2.



Det anerkjente Netflix -dramaet Mindhunter kom tilbake for sin foruroligende, men gripende andre sesong og gikk enda lenger ned i de mørke og farlige tankene til avskyelige mordere.



FBI -agent Holden Ford (Jonathan Groff) ble mer panisk og isolert, mens Bill Tench (Holt McCallany) sto overfor en familiekrise på grunn av den urolige sønnen Brian, mens dr. Wendy Carr (Anna Torv) utforsker en helt ny romantikk.



Sakene var også mørke og gripende, og etterforskerne undersøkte Atlanta Child Murders, intervjuet kultleder Charles Manson, men også den skremmende saken om BTK Killer.

Så skjedde den finalen.

Men hvordan endte det hele med Holden, Bill og Wendy?



Spoiler -advarsel for Mindhunter sesong 2.

Mindhunter sesong 2 avslutning forklart: Hvem er BTK Killer?

En rekke tråder nådde dramatiske konklusjoner i den siste og niende episoden av Mindhunter sesong 2.



Så hvor sluttet vi?

Barnemordene i Atlanta

Holden klarte ikke å gi stengning (Bilde: NETFLIX)

Holden og Tenchs etterforskning av barnemordene i Atlanta nådde en konklusjon i den siste episoden.

Paret klarte å fange Wayne Williams som ansvarlig for minst noen av drapene, og til tross for noen urolige bevis, bestemte distriktsadvokaten å ta saken opp mot ham, og Williams ble siktet for to av drapene.

Imidlertid blir det snart klart at en større sammensvergelse av løgn finner sted.

hvordan uttale krispy kreme

Holden og Tenchs kollega Jim Barney (Albert Jones) hjelper til med å bevise at det skjer en større tildekking når det gjelder ytterligere saker, med filer om afroamerikanske unge menn som forsvinner.

Etter bekymringene for noe mer som skjer, står Holden overfor familiene til barna hvis drap offisielt har blitt løst. Han lover å fortelle dem sannheten, men foreldrene trekker seg fra sakene som avsluttes nå som noen involverte har blitt fanget, slik at Holden føler seg skyldig i at han ikke kunne tilby dem den nedleggelsen.

Et tittelkort lyder: 'Fra og med 2019 har ingen av de resterende 27 sakene blitt tiltalt.'

Familien Tench

Det fortsatte dramaet med familien Tench kom til en hjerteskjærende konklusjon da Nancy Tench forlot ektemannen Bill med sønnen Brian da Bill valgte arbeid fremfor familien nok en gang.

Slutten på ekteskapet kommer etter den mørke historien som så Brian som et tilbehør, men ikke en aktiv deltaker i drapet på en lokal småbarn.

Bill og Nancy fryktet - og fortsetter å bekymre seg - for hva unge Brian er i stand til.

Wendy Carrs romantikk

Wendy fant skuffelse på jobb og i romantikk (Bilde: NETFLIX)

Da Holden og Bill forfulgte barnemorderne i Atlanta, fant Carr seg i konflikt med overordnede om at hun selv deltok i intervjuer - muligens fordi hun ikke forfulgte en romantikk med en mann hun ble satt sammen med.

Wendys romantikk med bartender Kay tok også en trist slutt da det ble klart at Kay ikke ønsket at Wendy skulle være en del av sønnens liv etter et besøk fra eksmannen og barnet.

morsomme manchester united bilder

Det var også klart at Kay selv slet med å være en pålitelig forelder for sønnen.

Til syvende og sist glir Wendy ut av Kay hus.

BTK -morderen

DEN åpningsscenen fra episode 1 av sesong 2 av Mindhunter (Bilde: NETFLIX)

Det blir endelig klart i finalen at den skumle ADT -selgeren som vi har sett siden den første sesongen, faktisk er BTK Killer alias Dennis Rader.

Sesongen åpnet med at ADT -selgeren ble fanget av kona som kvalt seg på badet med tau og maske på.

Hun gir ham senere en bok for å hjelpe ham med å kvitte seg med seksuelle avvik.

Vi så ham senere doodle skumle tegninger på biblioteket og begrave sine vanlige verktøy for seksuell tilfredsstillelse - det ser ut til at han prøver å stoppe vanene.

Les mer

Mindhunter
Mindhunter sesong 2 avslutning forklart Barnemordene i Atlanta Er Brian Tench en ekte person? Når skal du vente sesong 3

Han blir senere sett på å se på en ung kvinne.

Til slutt ender sesongen med at ADT-selgeren i et motellrom og tilbake i masken og kveler seg med et tau fra dørhåndtaket mens han onanerer til sadomasochistiske bilder av de virkelige BTK-ofrene, omgitt av trofeer fra ofrene og nyhetshistorier på BTK Killer - bekrefter identiteten hans. Han gir tross alt ikke opp vanene sine.

Kommer han tilbake for mer mørk oppførsel i en tredje sesong?

Mindhunter sesong 2 er tilgjengelig på Netflix nå.

Hva syntes du om Mindhunter sesong 2? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: