Millioner av O2-, Tre- og EE -kunder for å se regninger stige i april i den siste prisstigningen

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dessverre betyr ikke prisstigningen at du kan avslutte planen uten straff(Bilde: Getty Images)



Millioner av O2 -kunder vil bli rammet av en prisøkning på 2,7% i april, har mobilnettet bekreftet.



Økningen er i tråd med januar 's prisindeks (RPI), målt på inflasjon, som kunngjort tidligere denne måneden.



For noen kunder, for eksempel de med O2s dyreste 'Ubegrenset lufttid' -pris til £ 35 i måneden, vil prisene stige med 95p hver måned, eller med £ 11,34 i løpet av året.

Ifølge O2 vil gjennomsnittlig økning for alle kundene være 62 p i måneden - eller 7,44 pund i året.

beste derma roller uk

'Den årlige RPI -justeringen i år er 2,7 prosent. I motsetning til noen andre operatører som bruker RPI -økninger på medfølgende tariffer, og som øker både telefonrøret og lufttidskostnadene, har O2 Refresh -kunder bare denne prisen på Airtime -planen, sier nettverket.



'Vi kontakter kundene våre for å gi dem beskjed om endringen, noe som vil gjenspeiles i aprilregningen.'

Økningen gjelder alle betalingsmånedlige tariffer som er tatt ut eller oppgradert siden 23. januar 2014, inkludert standardtariffer for mobilt bredbånd og Sim-only, uavhengig av kontraktstiden.



Det er prisstigningstid

For O2 Refresh -kunder, hvis regning er delt inn i minutter, tekster og data de betaler for, kalt Airtime Plan, og kostnaden for selve enheten, vil økningen bare gjelde lufttidskostnadene.

Hvis du er misfornøyd med prisstigningene og du har en Refresh -kontrakt, kan du når som helst si opp kontrakten og ikke bli belastet noe ekstra.

Den endelige regningen vil inkludere eventuelle gebyrer som du har pådratt deg før du kansellerte, og hvis du avslutter lufttidskontrakten før du betaler hele kostnaden for enheten din, inkluderer den endelige regningen også det engangsbeløpet du fortsatt skylder.

Andre steder vil også tre og EE -kunder bli rammet av en prisstigning senere i år i tråd med de siste inflasjonsverdiene.

EE mobil

EE -kunder vil også se regningene stige (Bilde: Getty)

En talsperson for Three sa: 'I år vil kundene våre se en økning på 2,7% i tråd med inflasjonen i RPI i januar publisert av ONS [Office for National Statistics]. Dette betyr for eksempel at en Tre -kunde som betaler £ 20 per måned vil se en økning på 54p per måned. Vi vil kontakte kunder fra mars og utover, og disse endringene vil bli introdusert i løpet av mai 2020. '

prins Harry las vegas

Tre sa at alle betalingsmånedlige kunder med en kontrakt som ble tegnet, fornyet eller oppgradert siden 29. mai 2015, vil se en økning på 2,7% fra mai.

Dette inkluderer Sim-only og mobilt bredbånd, og gjelder uavhengig av lengden på kontrakten din.

EE -kunder vil også se mobilregninger stige med 2,2% fra 30. mars.

plus size love island

Stigningen betyr at månedlige brukere betaler gjennomsnittlig 58 p i måneden - selv om dette kan være så høyt som 2,29 pund ekstra hver måned for de som har dyrere kontrakter.

BT -mobilkunder vil også se en økning på 1,3% fra mars, mens Vodafone kunngjør sine nye priser onsdag 25. mars.

Jeg har ikke råd - kan jeg kansellere planen min?

Hvis du er låst i en standardkontrakt med mobiloperatøren din, har du ikke lov til å la kontraktsstraffen være fri som følge av økningen.

Det er fordi alle mobilleverandører har lov til å øke kontraktsprisene en gang i året i tråd med inflasjonen - og dette er nevnt i vilkårene.

Mobilbrukere kan vanligvis bare si opp kontrakten hvis en økning er det regulatoren Ofcom mener er 'av materiell skade' for dem.

Siden denne økningen er i tråd med inflasjonen, er det lite sannsynlig at du vil kunne argumentere for den materielle skadeparagrafen, men det er ingen skade i å prøve, forutsatt at du kan sikkerhetskopiere den.

Hvis du ikke har råd til prisstigningen, snakk med leverandøren din om alternativene dine. De kan kanskje tilby deg en tidlig oppgradering, en billigere plan eller gi deg mer for pengene.

Se Også: