Mikel Artetas friske holdning til sin første Arsenal-signering etter ærlige overgangssamtaler

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mikel Arteta ønsker å avlaste Paul Mary - hans første signering noensinne som Arsenal manager - før overgangsvinduet stenger neste måned.



Mari, 28, ble med Gunners på lån fra det brasilianske Flamengo i januar 2020 - bare en måned etter utnevnelsen til Arteta - og fikk en permanent avtale sommeren etter, til tross for at han bare spilte tre opptredener i alle konkurranser på grunn av skade.



Den spanske midtstopperen klarte ikke å imponere på Emirates i løpet av de neste 18 månedene, og spilte bare 12 Premier League spill. Han brukte andre halvdel av forrige sesong på lån hos Udinese , og scoret to ganger på 15 kamper for å hjelpe dem til å avslutte en jevn 12. plass i Serie A.



madeleine mccann kadaverhunder

Mari ble utelatt fra Arsenals åpningsseier mot Krystallpalass og forventes å si farvel til Emiratene om kort tid. Ifølge Kveldsstandard , Monza er i samtaler med Arsenal om å signere forsvareren på en sesonglang låneavtale.

Monza vant opprykk til Serie A via sluttspillet forrige sesong og ser etter å bygge en tropp som kan holde seg oppe. Det antas at hovedspørsmålet mellom Arsenal og de italienske ørekytene er om lånet vil bli gjort permanent neste sommer.

Mari er angivelig interessert i å returnere til Serie A etter hans vellykkede oppgjør med Udinese. Den tidligere Manchester City stjernen, som aldri dukket opp for Pep Guardiolas side i løpet av hans tre år, har fortsatt to år igjen av Arsenal-avtalen.



  Pablo Mari kan bli med Monza på et sesonglån
Pablo Mari kan bli med Monza på et sesonglån ( Bilde: Getty Images)

Hvilke spillere bør Arsenal se etter å selge i sommer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Snakker til ESPN om flyttingen til Udinese, sa Mari. 'Om vinteren forpliktet vi oss sammen. Jeg forklarte situasjonen min til ham, følelsene mine. Jeg spiller ikke de siste seks månedene. [Han sa] planen for de neste seks månedene frem til juni kommer til å være den samme .



252 engel nummer betydning

'Jeg kan selvfølgelig spille, for kanskje andre midtstoppere blir skadet, det kan være rødt eller gule kort, men det kommer til å bli en, to, maks tre eller fire kamper. Til slutt gjør jeg det vil ikke ha det for meg.'

Mari la til: '[Arteta] var en virkelig, virkelig, virkelig god person i det øyeblikket. Han sa til meg 'Alt du trenger, det fortjener du. Du var en profesjonell spiller til slutten, og du fortjener det, så alt jeg kan hjelp deg, jeg skal gjøre det. Jeg er så glad for å høre det fra en trener fordi det ikke var et lett øyeblikk for meg.'

The Gunners prøver å få spillere ut av døren før overgangsfristen 1. september. Nuno Tavares, Marcelo Flores, Arthur Okonkwo, Folarin Balogun og Charlie Patino er blant dem som allerede har sikret seg låneavtaler borte fra Emirates.

Alex Runarsson kunne også gjennomføre et midlertidig bytte. Den 27 år gamle målvakten, som tilbrakte forrige sesong på lån hos belgiske OH Leuven, antas å være et mål for det tyrkiske laget Antalyaspor. Han har slitt med å sette sitt preg på Arsenal, og har kun spilt seks kamper.

er nicole scherzinger gravid

Andre har i mellomtiden forlatt Arsenal på permanent basis. Bernd Leno ble med Fulham tidligere denne måneden, mens Lucas Torreira fullførte overgangen til Galatasaray på mandag. Nicolas Pepe og Hector Bellerin er blant dem som også kan forlate denne måneden.

Se Også: