Microsoft Paint unngår andre pensel med død etter skrik fra Windows-brukere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Microsoft har forsinket planene om å fjerne Paint fra Windows-operativsystemet for andre gang.



Svarer på et spørsmål om programvaren på Twitter , bekreftet Microsofts seniorprogramleder Brandon LeBlanc at programvaren 'forblir inkludert i Windows 10 inntil videre'.



Den grunnleggende tegneappen, som har vært en del av Windows siden lanseringen i 1985, har lenge vært sett på som verktøyet for raske bilderedigeringer blant PC-brukere.



Imidlertid ble dens etterfølger, Paint 3D, standardversjonen av programvaren på Windows 10 i 2017.

Microsoft hadde planla å fjerne den originale appen fra operativsystemet samtidig, men ble tvunget til å revurdere planene sine etter en strøm av støtte for appen.

Selskapet bekreftet senere at appen ikke ville bli trukket tilbake, men i stedet flyttet til Windows Store, slik at de som ønsket å fortsette å bruke den kunne laste den ned gratis.



'Hvis det er noe vi har lært, så er det at etter 32 år har MS Paint mange fans,' skrev Microsoft i en blogg innlegg på den tiden. 'Det har vært utrolig å se så mye kjærlighet til vår pålitelige gamle app.'

Men fans av den originale Paint har siden jevnlig spurt om appen vil være en del av den neste Windows 10-oppdateringen, som skal slippes i mai.



Nyheten om at Paint forblir inkludert i Windows 10 ble ønsket velkommen av brukere, mange av dem tok til sosiale medier for å uttrykke sin forkjærlighet for programmet.

For mange ser det ut til at appens begrensninger er en stor del av appellen.

Sydney-basert digital artist Miranda Lorikeet , kjent som 'Lazy Bones', som bruker Paint til arbeidet sitt, beskrev det som 'et dritt verktøy'.

'Det er ikke bra, og jeg tror jeg liker å bruke noe som virkelig er et søppelverktøy for å lage kunstverk,' sa hun BBC nyheter .

I mellomtiden, Massachusetts-baserte illustratør Pat Hines , som går under navnet 'Captain Redblood', bruker appen 'ganske mye hver dag' for å produsere forbløffende detaljerte kunstverk.

'Begrensningene er på en måte det som dikterer estetikken min med det, det er derfor jeg valgte det som mitt primære medium,' sa han. 'Hvis jeg hadde hatt min vilje til det, ville det bare bli inkludert på hver datamaskin.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: