Andrea McLeans skiftende ansikt - hvordan hun satte aldring på vent for å opprettholde sin ungdommelige glød

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Loose Women -stjernen Andrea McLean, 50, ser utrolig ut og en ekspert på MYA Cosmetic Surgery avslører at det er sannsynlig at hun har hatt noen justeringer med fyllstoffer og Botox for å opprettholde sitt utseende



Loose Women -stjernen Andrea McLean, 50, ser ut som hun knapt har blitt eldre de siste 20 årene, og en toppkirurg har nå forklart hvordan hun kan ha opprettholdt den ungdommelige glansen.



Andrea har en showbiz -karriere som strekker seg flere tiår tilbake og har vært fast på ITV -panelshowet de siste 13 årene.



Hun har vært gift tre ganger og har to barn, men ser knapt ut en dag over 35 år.

Huden hennes ser utrolig ut, og en ekspert på kosmetisk kirurgi synes det er sannsynlig at hun hadde noen justeringer med kinnfyllstoffer.

euromillions resultater millionær maker

En kirurg kl MYA Kosmetisk kirurgi forklarte: 'Når jeg ser på bilder av Andrea, er det mulig at hun har hatt ikke-kirurgisk behandling av Dermal Fillers på kinnene, ofte referert til som & quot; cheek fillers & apos ;.



Andrea McLean sin tippoldefar flyktet fra forfølgelse i Russland (Bilde: Philip Coburn/)

bevegelse mabuse bh størrelse

Hudfyllstoffer kan brukes i dette området for å gjeninnføre struktur og volum langs kinnbenet, noe jeg antyder er sannsynlig i Andreass tilfelle.



'Fyllstoffet brukes til å fylle opp hudpartier der volum går tapt på grunn av den naturlige aldringsprosessen som både menn og kvinner går gjennom og erstatter bløtvev mens de fyller ut rynker/hudfolder.

'Fyllstoffer kan variere i pris avhengig av område og beløp som brukes, men koster vanligvis mellom £ 150 - £ 500 per økt.'

TV -programlederen har knapt endret seg siden 2003 (Bilde: Getty Images)

Andrea på en filmpremiere tilbake i 2006 (Bilde: Getty Images)

husbrann nordvingefelt

Kirurgen forklarte videre at hennes rynkefrie panne kan være ned til noen få Botox-injeksjoner.

De la til: 'Andrea har tidligere diskutert bruk av anti-rynke injeksjoner som ofte kalles Botox.

'Jeg tror hun kan ha fortsatt å ha denne ikke-kirurgiske prosedyren til pannen og glabellaen (mellom øyenbrynene) for å oppnå et glatt panne, løftede øyenbrynbuer og et begrenset rynke/uttrykk.

Andrea, bildet i 2006, har alltid sett utrolig ut (Bilde: Getty Images)

Andrea har vært fast på Loose Women i 13 år (Bilde: ITV)

Behandlingen varer vanligvis mellom tre og seks måneder etter hvert som muskelvirkningen gradvis kommer tilbake og linjer og rynker begynner å dukke opp igjen.

'Prosedyren brukes ofte for å gi et ungdommelig utseende eller kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse prosessen med rynker.'

hva skjedde med sarah payne

Andrea innrømmet tidligere at hun snudde seg til Botox -jabs før hun giftet seg med Nick Feeney i 2017.

Andrea McLean og mannen Nick Feeney i fjor (Bilde: PA)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Hun fortalte The Sun & s Fabelaktig : 'Jeg er ikke fristet til å få gjort noe annet for øyeblikket. Men jeg ville aldri utelukke det, det er noen veldig flinke mennesker der ute.

'Jeg har ikke noe Botox for øyeblikket, jeg har ikke hatt det på lenge.

'Jeg tror den siste gangen var før bryllupet mitt, som var for 18 måneder siden, mange jenter ville ha en forfriskning før noe sånt.

hva betyr 850

Se Også: