Michael Jacksons 'rare ekte' stemme avslørt og merkelige motiv for 'faking' myk tone

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Jacksons mykt talte måte var like mye en del av bildet hans som den glitrende hansken og Moonwalk.



Det har ofte blitt sagt at hans høye stemme var et resultat av at far Joe angivelig hadde tvunget & apos; kjemisk kastrering & apos; på ham da han bare var 13 i et forsøk på å beholde sin barnelignende sangstemme.



Jackson - som ville ha blitt 62 år i dag - skal ha fortalt sin skamfulle lege Conrad Murray at han hadde fått hormoninjeksjoner som tenåring.



Murray - som ble dømt for Jacksons ufrivillige drap - kom først med påstandene i sin egenutgitte bok This Is It! De hemmelige livene til Dr. Conrad Murray og Michael Jackson.

Michael, tredje fra venstre, skal ha anklaget sin far Joe, andre til venstre, for å ha tvunget ham til å gjennomgå kjemisk kastrering

Michael, tredje fra venstre, skal ha anklaget sin far Joe, andre til venstre, for å ha tvunget ham til å gjennomgå kjemisk kastrering (Bilde: Getty)

sarah jane honeywell toppløs

Han skrev: Jeg så ofte Jackson på sitt mest utsatte og konfesjonelle. Han sa bare ja til å dele etter å ha fått meg til å banne: 'Du kommer aldri til å puste et ord. Aldri.'



Jeg er enig. Jeg ble sjokkert da Jackson fortalte meg det. Det vil forklare all Michaels uvanlige oppførsel, så vel som hans morfologiske endringer.

Murray - som tjenestegjorde i fire år for administrering av den fatale blandingen av propofol og andre beroligende midler som drepte Jackson i juni 2009, men opprettholder sin uskyld - stemplet senere Joe & en av historiens verste fedre.



prinsesse diana og dodi
Conrad Murray hevdet at Jackson hadde betrodd ham til kastreringskravene

Conrad Murray hevdet at Jackson hadde betrodd ham til kastreringskravene (Bilde: Getty Images)

Imidlertid motsatte Jacksons gode venner Liza Minnelli og David Gest en gang kontoen hans og lot slippe at stjernen hadde en annen, hemmelig stemme.

'Jeg tror folk ikke kjenner den virkelige ham. Han snakker ikke sånn, sa David til USAs programleder Larry King i 2002.

Som alle andre trodde Liza at hans høye tone var ekte og sa at hun fikk et sjokk da hun tok telefonen en kveld og hørte ham snakke med mannen David i sin virkelige stemme.

'Jeg sa, Michael, du er ødelagt. Jeg har deg nå. I alle år har du snakket med den stemmen, husker hun.

David Gest med ekskona Liza Minnelli og barndomsvennen Michael Jackson

David Gest med ekskona Liza Minnelli og barndomsvennen Michael Jackson (Bilde: Instagram / lisa_de_simone)

Så hva var hans & apos; virkelige stemme & apos; som? I 2005 sa Diane Dimond fra Court TV at Jackson faktisk hadde et stort, dypt & apos; lyd.

Et eller annet sted der, spesielt hvis du gir ham dårlige nyheter eller hvis du gjør ham sint, blir stemmen hans veldig, veldig dyp, sa hun til Access Hollywood.

carlos miranda rebekah vardy

Jeg var der en dag da noen spurte ham om Gloria Allred, advokaten som på en eller annen måte har slått ham og snudd seg i en felling og sa ‘Hun kan gå til helvete’ med denne store, dype maskuline stemmen.

Og Good Morning Britain -verten Piers Morgan bekreftet historien hennes og hevdet at stjernen en gang lot sine hemmelige toner gli under et telefonintervju.

Han sa: 'Det merkeligste med Michael Jackson, som oppmuntret mine mistanker om ham som menneske, var at da han snakket om nestekjærlighet og barn, hadde han denne veldig myke, høye stemmen.

Michael Jackson og faren Joseph hadde et komplisert forhold

Michael Jackson og faren Joseph hadde et komplisert forhold (Bilde: Getty)

raskeste fifa 18-spillere

'Da jeg byttet emne til virksomhet, falt stemmen hans flere oktaver, og han ble en helt annen person å snakke med.

'Det var rart for meg, det viste meg at han var en forskjellig mangefasettert forskjellig karakter avhengig av emnet.'

Men hvorfor lage en falsk stemme? David og Liza mente Jackson laget en offentlig persona for å beskytte sitt indre etter mange års & såret skade.

'Dette er den du tror jeg er. Og jeg kan være meg innenfor disse veggene. Men du kan ikke komme inn, forklarte Liza.

'Han har blitt for såret, Larry. Jeg mener, ting har sagt litt råttne ting om ham. Personen vi kjenner er en ganske vanlig fyr, tro det eller ei. '

I sin levetid veide Jackson aldri rykter om stemmen hans, men han anklaget sin far for gjentatte ganger for overgrep og hevdet at patriarken tvang ham til å kle seg, dekket ham i olje og banket ham med en jernsnor.

'Han ville bare piske deg over ansiktet ditt, ryggen din, overalt,' sa han en gang og avslørte at moren Katherine ville bønnfalle ham om å stoppe.

tallet 43 betyr

Han fortsatte: 'Jeg ville bare gi opp, som om jeg ikke kunne gjøre noe, vet du. Og jeg hatet ham for det. '

Se Også: