McDonald's starter på nytt Great Taste of America -serien med seks spennende nye burgere

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så mye som vi elsker vår vanlige McDonalds osteburger og nuggets, er den klassiske kombinasjonen snart overgått, ettersom McDonlad nettopp har kunngjort at de tar tilbake sitt Great Taste of America burger -utvalg - og det er bedre enn noensinne før.



Hurtigmatgiganten er inspirert av USAs mest ikoniske stater og matvarer, og lanserer seks helt unike burgere på menyen.



De smakfulle burgere ble lansert fra 1. mai og tilgjengelig over en åtte ukers periode, og er inspirert av smaken i New York, Mississippi, Kansas, South Carolina, Alabama og Nashville, hver med sin egen eksepsjonelle vri.



3:11 betydning
mcdonalds amerikanske burgere

Kombinerer New Yorkers kjærlighet til bagels med McDonalds burgere

En bummer for landet som inspirerte dem, burgere med amerikansk tema vil bare være tilgjengelig i Storbritannia og Irland, og inkluderer en New York bagel burger, sørlig sjarmør maisbrød med en søt Carolina saus og en super krydret jalapeno burger for de som liker krydret ting.

I tillegg til de seks nye burgere, bringer McDonald's også tilbake nachosostkile -siden (£ 1,59), et litt krydret inntrykk av de vanlige ostebittene og en solid rival for Burger Kings chilliostbiter.



mcdonalds amerikanske burgere

Kyllingene som dette Alabama vil være tilgjengelige i tre uker om gangen i forhold til toksen til storfekjøttet

Den eneste ulempen? Å smake på dem alle vil kreve en god del oppmerksomhet, siden hver av de seks burgere bare er tilgjengelig i en begrenset periode. Bortsett fra nacho-ostebittene, som (heldigvis) er tilgjengelige for hele åtte ukers periode.



Med en blanding av kylling- og bifftilbud har vi hele listen over alle seks burgere og hva de inneholder nedenfor, med den sprøeste løken, en hvit grillsaus, søt og krydret ketchup og til og med en sennepsaus.

liverpool aston villa tv
mcdonalds amerikanske burgere

Kansas City -stakken har to hele biffburgere og bacon i pluss røykfylt ost

Alle burgere av McDonald's Great Taste of America:

  • NY Alabama kylling med en røykfylt BBQ -mayo - tar smaker fra staten der himmelen er så blå, to sprø kyllingbiter ligger ved siden av bacon, ost, sprø løk og sesongsalat med en hvit BBQ -saus og topp og halet i en bolle med maisbrød. Tilgjengelig fra 1. mai - 28. mai for £ 4,39.
  • New York Stack i en sprekkende sesamfrøbagel - to 100% britiske og irske biffburgere med bacon, ost, kremet coleslaw, tomatketchup, sennep, salat og pickles i en bagel med sesam og valmuefrø. Tilgjengelig fra 1. mai - 14. mai for £ 4,39
mcdonalds amerikanske burgere

Den vanlige brioche -bollen har blitt erstattet med maisbrød i noen alternativer som denne Mississippi

  • NY Mississippi -stabel med en fyldig og klebrig BBQ -saus - ta en smak av det dype sør med to 100% britiske og irske biffburgere med bacon, mild cheddar, tomat og løk, Smokehouse BBQ -saus, rødløk og salat i en ristet bolle i ciabatta -stil. Tilgjengelig fra 15. mai - 28. mai for £ 4,39
  • NY Nashville kylling med en krydret ketchup - for en landsmak består denne burgeren av to stykker saftig sprø kylling med en søt og krydret saus, røykfylt ost, coleslaw, jalapenos og salat i en ristet maisbrødbolle. Tilgjengelig fra 29. mai - 25. juni for £ 4,39
mcdonalds amerikanske burgere

Nashville er ganske krydret, med jalapenos og krydret ketchup

  • South Carolina Stack med en Carolina Gold BBQ -saus - En annen favoritt, denne smakfulle burgeren er laget med to 100% britiske og irske biffburgere med bacon, røykfylt ost, en søt Carolina -saus, løk og salat i en bolle med maisbrød. Tilgjengelig fra 29. mai - 11. juni for £ 4,39
  • NY Kansas City Stack med en røykfylt steakhouse saus - langt borte fra hjemmet består denne burger av to 100% britiske og irske biffburgere med bacon, røykfylt ost, sprø løk og salat med en Steakhouse BBQ -saus i en grillet ristet bolle. Tilgjengelig fra 12. juni - 25. juni for £ 4,39
South Carolina -burgeren gir deg mye kjøtt

South Carolina -burgeren gir deg mye kjøtt

Michelle Graham-Clare, markedsdirektør i McDonald’s UK&I, sa: Vi vet at kundene alltid er på utkikk etter nye vendinger til våre høyt elskede burgere.

The Great Tastes of America -serien traff virkelig stedet sist gang med sine smakfulle ingredienser, men vi ønsket å bringe dem en enda mer helt uforglemmelig opplevelse ved denne anledningen.

dør vanessa i emmerdale

Ved å bringe nye smaker og varianter sammen med kjente favoritter, håper vi at kundene våre liker denne flotte smaken i USA ... som bare er tilgjengelig i Storbritannia og Irland - beklager Amerika!

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Se Også: