Iggy Azalea takker plastikkirurgen for hennes 'pigge bryster' da hun deler et bilde på Instagram

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Iggy Azalea før og etter boobjobb

(Bilde: Rex, Splash News)



Iggy Azalea har takket plastikkirurgen hennes for hennes 'fabelaktig pigge bryster'.



Den 26 år gamle rapperen, som har avslørt at hun har blitt operert tidligere, delte et bilde av henne og legen hennes på Instagram og berømmet ham for arbeidet han har gjort med brystene hennes.



Hun skrev: 'Fikk med @DrGhavami i dag !!!! Uansett om du var nysgjerrig ... 1. han er morsom 2. Han er min greske yoghurt -sjelevenn 3. Han er grunnen til at jeg har Fabelaktig pigge bryster ... (LOL)

Instagram

Iggy Azalea viser frem sine pigge bryster (Bilde: REX)

'OGSÅ gjør han PRP -hudbehandlinger nå, og det var derfor jeg var innom.



'Sommeren er her, og du #CantFakeGoodSkin #drghavami (sic).'

Iggy har vært åpen om å operere nesen og brystene og insisterte på at det ikke er noe å skamme seg over.



Hun sa tidligere: 'Jeg nekter ikke for det. Å nekte for det er halt. Jeg tror ikke du burde skamme deg hvis du gjorde en endring for deg selv, og det er derfor jeg har snakket om endringene jeg har gjort, som med brystene mine.

'Din oppfatning av deg selv kan endre seg mye over tid, så jeg tror det er viktig å vente og sørge for at det er det riktige valget. Plastikkirurgi er en følelsesmessig reise. '

Rapperen i Schon Magazine (Bilde: © Hyggelig! Magazine, Photography Jacques Dequeker)

Iggy ser ut til å fortsette med livet hennes etter nylig å ha avsluttet forlovelsen med Nick Young, da hun fikk ham til å jukse henne med en mystisk kvinne hjemme hos dem via CCTV.

Etter splittelsen oppdaget Iggy at NBA -stjernen Nick & exs Keonna Green er gravid med sitt andre barn, og de hadde gjenopplivet sin romantikk i september 2015, bare tre måneder etter at han foreslo Iggy.

Iggy og Nick, 31, begynte å date i begynnelsen av 2014 og forlovet seg i 2015, men romantikken deres ble rystet tidligere i år da & apos; Team & apos; hitmakeren måtte lide den ondskapen til en video som lekker ut på nettet som viste at Nick innrømmet for sin lagkamerat i Los Angeles D & Angelo Russell at han hadde jukset henne.

Se Også: