Mays store Premium Bond -vinnere kåret - inkludert to nye millionærer

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder kan sjekke om de har vunnet Premium Bond -gevinster på prisprøve -appen nsandi.com(Bilde: NS&I)



To heldige har nettopp våknet en million pund rikere etter å ha vunnet denne månedens Premium Bonds -jackpot.



Førstepremievinsten gikk til en innbygger fra Bristol som hentet en kul £ 1million, bare tre måneder etter at han åpnet kontoen sin. Mannen har totalt 43 590 pund investert.



Den andre andre millionpundpremien gikk til en mann fra Wiltshire. Hans vinnende obligasjon ble kjøpt i september 2018 - han er den niende personen fra Wiltshire som har lommepotten.

I trekningen av mai 2021 vil det bli utbetalt totalt 3.123.205 premier til en verdi av £ 89,792,075.

sarah beeny graham swift

Kunder kan sjekke om de har vunnet på nsandi.com premiesjekk, app for premiesjekk eller via Alexa fra 5. mai 2021.



Kunder trenger sitt Premium Bond -nummer for å bruke nettstedet og NS&I -nummeret eller innehaverens nummer for å sjekke via appen.

Det vil markere et glimt av gode nyheter midt i alt kaoset (Bilde: Getty)



National Savings and Investments, som driver premieobligasjoner, sier at det nå er mer enn 64 millioner pund verdt premier som ikke kreves fra premiumobligasjoner og venter på at folk skal ta bank.

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com.

For øyeblikket er oddsen for å vinne en obligasjon hver måned 24 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en 1,4% premiefondssats.

Kunder kan velge å få premiene sine utbetalt rett til bankkontoen sin, eller å få dem automatisk reinvestert på en ny Premium Obligasjonskonto hvis deres totale beholdning er under maksimumsgrensen på £ 50 000.

Andre måter å øke besparelsene på

TIL Premium obligasjon kan appellere til de som liker spenningen ved å vente på å finne ut om de har vunnet, men hvis du er en treg og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser på.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men liker litt mer kontroll, kan du finne en aksjer og aksjer ISA givende - finn ut mer her.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Se Også: