Martin Lewis forklarer hvordan du kan få en 'gratis' £ 125 fra banken din - i kontanter

High Street Bank

Horoskopet Ditt For I Morgen

Banker kjemper om det etter din skikk etter et fall under pandemien - og du kan tjene opptil £ 125 hvis du spiller kortene dine riktig.



HSBC, NatWest og Lloyds har lansert nye & bytte bestikkelser & apos; - med kontantutbetalinger for nye kunder i de kommende månedene.



Forbrukerekspert Martin Lewis sa at pengene er tilgjengelig for kunder som registrerer seg via tjenesten for bytte av konto.



18. april 2018-konspirasjon

'De store dyrene i bankverdenen vil vanligvis ha din skikk, og de er endelig villige til å betale deg en anstendig godbit for det. Så hvis du trenger litt penger, ta det - prosessen er langt enklere og raskere enn den pleide å være, 'skrev han i sitt siste MoneySavingExpert -e -post .

'Det tar 7 virkedager, og den nye banken flytter alle betalinger (inkl. Direkte belastning), lukker den gamle kontoen din og sørger for at alle betalinger du mottar der videresendes. Hvis owt går galt, er du beskyttet.

'Selv om du må bestå en ikke så hard kredittsjekk, og du må bruke bankene & apos; offisielle bytte tjenester for å få beskyttelsen og fordelene. Du trenger vanligvis også 2+ aktive direkte debiteringer for å bytte. '



Vi har gått gjennom alle fordelene og flere toppbetalere nedenfor. Til beste sparekontoer , klikk her .

Hvordan fungerer byttebelønninger?

Reglene betyr at du kan bytte problemfritt på bare syv dager



hva betyr 424

Ulike banker og byggefellesskap tilbyr kontantbelønninger for å vinne over skikken din - og hvis tilbudet er riktig, kan de være en vinn, vinn.

For å få fordelene må du bytte med gratis Current Account Switch Service (CASS) . I de fleste tilfeller vil du også bli bedt om å overføre over minst to direkte belastninger og ha en minimum månedlig inntekt på minst £ 500.

Hvis du blir med, men ikke oppfyller kriteriene, er det lite sannsynlig at banken vil betale ut.

Derfor er det viktig å ...

Gjør leksene dine før du blir med

Skilt sitter utenfor grener

Bør du bytte? Dette er bankene som betaler mest i kontanter akkurat nå (Bilde: Bloomberg via Getty Images)

pitch invader champions league

Det er flott å bytte penger - men før du gjør det, må du alltid lese den lille skriften for å sikre at det er det riktige trekket for deg.

Det er fordi hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan det hende at du ikke får belønningen. På samme måte, hvis det er en skjult månedlig avgift som du ikke er klar over, kan den treffe deg lenger ned på linjen.

Sjekk hva banken tilbyr på toppen av kontantfordelen - dvs. reiseforsikring - spør om trekkgebyrer, eventuelle månedlige avgifter, og sjekk at du oppfyller minstekravene.

'Bytteinsentiver er en stor fristelse for forbrukere som ønsker å flytte sin nåværende konto, men dette bør ikke være den eneste grunnen til å bytte,' forklarer Moneyfacts ekspert, Rachel Springall.

'Kunder må sørge for at de veier opp alle elementene i en kontokonto før de flytter, som inkluderer gebyrer eller ekstra fordeler.

'Det nytter ikke å bytte til en konto som tilbyr gratis kontanter hvis noen forventer å bruke kassekreditten ofte. Ikke bare det, men det er litt meningsløst å åpne en konto som er vert for tonnevis av fordeler og kostnader i et gebyr hver måned. '

Bankene betaler deg penger for å bli med dem

1. £ 125 med First Direct

First Direct tilbyr å betale belønningen innen 30 dager (Bilde: Getty Images)

First Directs kontantfordel er tilbake, og kundene kan få et engangsbeløp de bytter via Gjeldende konto bytte tjeneste .

Nye Advance -kunder får £ 125 innen 30 dager, forutsatt at de betaler £ 1750 i måneden.

andrew norman fatima whitbread

Pengene blir betalt innen en måned dager etter at kontoen ble åpnet. Den gir også tilgang til sin 2,75% faste vanlige sparer, hvor du kan spare opptil £ 250 i måneden.

1 . £ 100 med RBS

Bytt til RBS gjennom CAS, og du får en bonus på 100 pund frem til 19. november, selv om banken sier at den kan ende tidligere hvis etterspørselen er høy.

Nye kunder kan åpne en gebyrfri Select-konto eller velge en Select- eller Reward-konto, mens eksisterende kunder kan oppgradere til en Reward Silver, Reward Platinum eller Reward Black for bonusen.

Belønningskontoen betaler rundt £ 4 i måneden hvis du har to direkte belastninger registrert. Det betaler også ytterligere £ 1 når du logger deg på nettbank. Kontoen kommer med et gebyr på £ 2 i måneden.

For å kvalifisere for bonusen må du lukke din eksisterende konto og overføre hovedkontoen til RBS.

Kunder må betale inn 1500 pund og logge seg på nett- eller mobilbank via mobilappen Royal Bank of Scotland før 30. desember for å få bonusen innen 29. januar 2021.

Les mer

Beste sparekontoer
Enkel tilgang til kontoer Sparekontoer for barn Beste kontanter ISA -kontoer Beste obligasjoner med fast rente

3. £ 100 med Lloyds

Lloyds bank tilbyr en bonus på 100 pund, pluss en annen freebie, for eksempel 12 filmutleie når du blir med i Club Lloyds.

jesy nelson før operasjonen

Kontoen betaler 1,5% på saldo opp til £ 5000, pluss en av fire årlige fordeler inkludert 12 digitale filmutleie eller seks kinobilletter, et magasinabonnement eller et Gourmet Society -medlemskap.

For å kvalifisere deg må du bytte innen 9. november og betale inn minst £ 1500 i måneden. Gå glipp av kriteriene, og du må hoste £ 3 i måneden.

Se Også: