Martin Lewis forklarer hvordan du får £ 180 gratis vin eller £ 125 kontanter fra banken din

High Street Bank

Horoskopet Ditt For I Morgen

High street -konkurransen blir varmere og bankene tilbyr kontantinsentiver - og til og med gratis vin - når du bytter kontoen din denne måneden - men er innsatsen verdt belønningen?



HSBC lanserte denne uken en ny £ 125 kontantfordel - tilgjengelig for alle nye kunder i Storbritannia.



Den kommer i tillegg til Virgin Money gratis vinkasse på £ 180 - når du bytter og setter inn 1000 pund på en sparekonto.



Forbrukerekspert Martin Lewis sa at insentivene er klare for kunder som registrerer seg via tjenesten for bytte av nåværende konto.

'Januar er vanligvis måneden hvor banker pumper ut (lovlige) gratis kontantmutter for å få deg til å bytte,' denne uken MoneySavingExpert -e -post forklarer.

'Likevel i år var skapet bar, ettersom den eneste store bytte -freebien var Virgin Money's vin. Til slutt, i 2. uke i februar, er det en avtale der du betaler for å bytte. For å få noen av freebies må du bruke bankene & apos; offisielle bytte tjenester.



'Byttet tar 7 virkedager. Alle direkte belastninger og stående bestillinger vil bli flyttet for deg, den gamle kontoen din blir stengt og alle betalinger til den automatisk videresendt. Du må også bestå en kredittsjekk, men det er vanligvis ikke for tøft. '

Vi har gått gjennom alle fordelene og flere toppbetalere nedenfor. Til beste sparekontoer , klikk her .



Hvordan fungerer byttebelønninger?

Reglene betyr at du kan bytte problemfritt på bare syv dager

Ulike banker og byggefellesskap tilbyr kontantbelønninger for din skikk - og hvis tilbudet er riktig, kan belønningene være en vinn, vinn.

For å få fordelene må du bytte med gratis Current Account Switch Service (CASS) . I de fleste tilfeller vil du også bli bedt om å overføre over minst to direkte belastninger og ha en minimum månedlig inntekt på minst £ 500.

Hvis du blir med, men ikke oppfyller kriteriene, er det lite sannsynlig at banken vil betale ut.

Derfor er det viktig å ...

Gjør leksene dine før du blir med

Skilt sitter utenfor grener

Bør du bytte? Dette er bankene som betaler mest i kontanter akkurat nå (Bilde: Bloomberg via Getty Images)

Det er flott å bytte penger - men før du gjør det, må du alltid lese den lille skriften for å sikre at det er det riktige trekket for deg.

Det er fordi hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan det hende at du ikke får belønningen. På samme måte, hvis det er en skjult månedlig avgift som du ikke er klar over, kan den treffe deg lenger ned på linjen.

beste stedet å selge telefonen din

Sjekk hva banken tilbyr på toppen av kontantfordelen - dvs. reiseforsikring - spør om trekkgebyrer, eventuelle månedlige avgifter, og sjekk at du oppfyller minstekravene.

'Bytteinsentiver er en stor fristelse for forbrukere som ønsker å flytte sin nåværende konto, men dette bør ikke være den eneste grunnen til å bytte,' forklarer Moneyfacts ekspert, Rachel Springall.

'Kunder må sørge for at de veier opp alle elementene i en kontokonto før de flytter, som inkluderer gebyrer eller ekstra fordeler.

'Det nytter ikke å bytte til en konto som tilbyr gratis kontanter hvis noen forventer å bruke kassekreditten ofte. Ikke bare det, men det er litt meningsløst å åpne en konto som er vert for tonnevis av fordeler og kostnader i et gebyr hver måned. '

Bankene betaler deg penger for å bli med dem

1. £ 180 med HSBC - pågår

HSBC tilbyr å betale belønningen innen 30 dager (Bilde: Getty Images)

liam payne cheryl cole

HSBCs kontantfordel returnerte denne uken, og kundene kan få et engangsbeløp når de bytter via Gjeldende konto bytte tjeneste .

Långiveren tilbyr £ 125 til de som bytter til forhåndskontoen eller Premier -kontoen. For å kvalifisere deg må du være en ny kunde - det vil si at du ikke har vært i banken siden januar 2018.

Kunder vil også kunne velge mellom £ 40 cashback, ROCKit S trådløse ørepropper til en verdi av £ 90, eller en natt unna hvis de tar ut en av HSBC & amp; apos; Pick and Mix & apos; forsikringer.

Incitamentet på £ 125 blir betalt innen 20 dager etter bytte. Du må opprette minst to autogiro og betale 1750 pund i måneden for å kvalifisere deg.

Du får også tilgang til HSBCs faste faste sparepenger på 1%, hvor du kan spare opptil £ 250 i måneden.

Fiona Anderson, ved HSBC UK, sa: 'For mange millioner mennesker var 2020 et avgjørende år, enten det var på grunn av hjemmeskole, endringer i arbeidsmønstre eller økonomisk.

'Vi vet at helse og penger er de to vanligste temaene folk har tenkt på under pandemien, og mens vi er midt i denne låsingen, kan vi kanskje gi et lite økonomisk løft for de som bytter bank til oss, med £ 125 på tilbud for bytte til våre forhåndskonti eller Premier -kontoer. '

2. £ 180 for vin med Virgin Money - slutter 14. februar

Virgin Money har lagt gratis vin på bordet (Bilde: Getty Images/EyeEm)

Virgin Money tilbyr nye kunder et glass vin til £ 180, samt rabatter på hele merkevaren gjennom pakken Brighter Money Bundles.

Nye kunder som åpner en løpende konto for Virgin Money vil motta en sak på 15 Virgin Wines til en verdi av £ 180.

For å få vinkassen må du søke på nettet og fullføre en full bytte ved hjelp av tjenesten for bytte av nåværende konto, sette opp to direktebelastninger, laste ned og registrere deg for mobilappen og betale inn minst £ 1000 på en tilknyttet sparekonto innen 31 dager etter at kontoen ble åpnet.

For å være kvalifisert må du ikke ha hatt en løpende konto i Virgin Money, B, Clydesdale Bank eller Yorkshire Bank siden 30. september 2020.

Les mer

Beste sparekontoer
Enkel tilgang til kontoer Sparekontoer for barn Beste kontanter ISA -kontoer Beste obligasjoner med fast rente

Du vil motta en kupongkode innen 31 dager etter at du har oppfylt alle tilbudsvilkårene. Du kan deretter løse inn tilbudet direkte med Virgin Wines ved å skrive inn kupongkoden og leveringsinformasjon.

Den tilknyttede sparekontoen med enkel tilgang betaler 0,5% AER, og den nåværende kontoen tilbyr 2,02% AER på de første £ 1000 av kontosaldoen.

Det er ingen månedlig avgift, og du får gebyrer utenom debetkorttransaksjoner utenlands. Det tilbyr også en ordnet kassekreditt til 19,9% april (med forbehold om status).

Nye byttekontoer kan også spare opptil £ 225 på utvalgte 18 måneders Virgin Media-pakker med et kredittilbud på opptil £ 100.

Fergus Murphy, personlig direktør i Virgin Money, sa: 'Vi vil alltid tilby våre kunder mer, og introduksjonen av Brighter Money Bundles er det første trinnet på vår reise for å belønne kundene med fantastiske fordeler fra hele den større Virgin -familien.'

Se Også: