'Boris Johnsons boble ser ut til å tømmes - nå kan Keir Starmer sprekke den'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tegnefilm

YouGov Tory -ledningen er nede(Bilde: © Marton Rowson)



matilde hidalgo de procel

Ettersom en meningsmåling leder ned til sitt laveste på mer enn seks måneder, vil Boris Johnson være mer bekymret for sommeren enn en Keir Starmer duftende ny mulighet.



YouGov Tory-ledelsen er nede på 4% fra 13%, og er en tømmende vaksineboble da vaksinerte velgere rekker over den betagende inkompetansen og egoismen til en tankeløs, arrogant statsminister.



Johnsons dem og vi deler, om seg selv og hans elitesirkel å være over lover som er pålagt de små menneskene, ser endelig ut til å slå hjem.

Ingen liker å bli tatt for et krus og finne at vitsen var på dem, og Johnsons løfter er like oppriktige som høytidelige løfter til to eks-koner og en rekke elskerinner.

Har du et syn på denne historien? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.



Universal Credit not Covid kan bevise Starmers andre sjanse etter å ha overlevd en nær dødsopplevelse i Batley og Spen.

Det pingdemiske, feriekaoset, VIP -tilbudene til Tory -givere og gratiskort for det konservative kumokratiet undergraver alle tilliten til en arbeidserfaring.



hvordan ser et dekret nisi ut

Men kanskje mer enn å betale forfalskede sykepleiere med forakt, vil denne høstens beslag på 20 pund i uken Universal Credit fra fem millioner saksøkerne, mange podninger i lavtlønnede jobber, ødelegge Johnson-myten.

Å presse ned i stedet for å nivåere seg, avslører en kynisk påskudd for å bry seg om de som sliter. Starmer vet dette, Ap må ​​hamre det hjem.

Registrer deg for vårt daglige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med all viktig informasjon på www.NEWSAM.co.uk/email .

Husholdningskostnadene er om noe høyere nå enn de var i fjor da Universal Credit -løftingen ble introdusert, og stupte tilbake i fattigdom som de midlertidig ble trukket ut av den. For en fjerdedel av mottakerne er disse 20 pundene en femtedel av rettighetene.

Barmhjertig færre velgere faller for de arbeidsløse, ufortjente flekkene i DNA -et til et Tory -parti som deler formue for PMs kammerater.

Johnson er mer sårbar enn han skjønner. Mister avstemningen, og han vil ikke lenger kunne flyte over katastrofer.

Alle politiske karrierer ender med fiasko. Det er bare et spørsmål om når.

Se Også: