Man Utd overgangsrunde: Frenkie De Jong i konflikt da Antony alternativ kontaktet

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Starten på Premier League-sesongen er endelig her for Manchester United, som tar på Brighton på Old Trafford søndag ettermiddag.



Erik ten Hag vil ta ansvar for sitt første konkurranseoppgjør som United-sjef, men han vil gjøre det uten alle spillerne han vil ha. De røde djevlene har jaget Ten Hags nummer én mål Frenkie de Jong de siste 12 ukene uten å lykkes, og det er ikke overraskende nok en oppdatering fra Barcelona.



Andre steder jakter United også en spiss for å styrke Ten Hags alternativer lenger opp på banen. Klubben håpet på å signere minst fem spillere denne sommeren og har for tiden tre i form av Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia, så det vil trolig bli mye aktivitet før fristen 1. september.



rebecca adlington kjæreste harry trenger

Her NEWSAM Fotball gir deg alle de siste United-nyhetene fra overgangsmarkedet.

De Jong i strid med sin agent

Det går ikke en dag uten at det kommer noen slags nyheter fra spanske medier om Frenkie de Jong.

Den siste oppdateringen kommer fra Sport, som rapporterer at De Jong er involvert i en 'konflikt' med sin agent, Ali Dursun. Den 25 år gamle midtbanespilleren ønsker angivelig å bli på Barcelona , i stedet for å underholde tilbudene han har fra United og Chelsea – men det ville bety å redusere lønnen hans.



Dursun mener tilsynelatende at hans klient ikke bør vurdere Barcas forslag og i stedet bør flytte til United, hvor han umiddelbart vil bli satt inn på Ten Hags side som stjernespiller. Noe vil måtte gi, med Barca for øyeblikket ikke i stand til å registrere sine fem nye signeringer med La Liga på grunn av deres enorme lønnsregning.

Sane dukker opp som overraskelsesmål

  Leroy Sane
Leroy Sanes plass i Bayern kan bli truet av Sadio Mane ( Bilde: Getty Images)

Manchester United har gjort en overraskende henvendelse om tidligere Manchester City kantspiller Leroy Sane, NEWSAM Fotball forstår.



catherine shaw kroppsbilder

Erik ten Hag ønsket i utgangspunktet å signere Antony, men Ajax' prisantydning på 80 millioner pund har fått klubben til å se andre steder.

Sane startet kun 22 Bundesliga-kamper for Bayern München forrige sesong og Sadio Manes overføring på 34 millioner pund fra Liverpool vil sannsynligvis påvirke mulighetene hans ytterligere i 2022/23. Den 26 år gamle kantspilleren har Premier League erfaring fra tiden i Manchester City, noe som betyr at han ikke trenger å akklimatisere seg.

Les hele historien her.

Milinkovic-Savic utelukket

  Sergej Milinkovic-Savic fra SS Lazio
Sergej Milinkovic-Savic kommer ikke til Manchester United ( Bilde: Giuseppe Maffia/Getty Images)

Manchester United er ikke interessert i å signere Lazio-midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic, ifølge Expressen.

Uniteds jakt på Frenkie de Jong har trukket ut og gått, men Lazios Milinkovic-Savic anses ikke som et levedyktig alternativ.

Han scoret 11 mål fra 37 Serie A-opptredener forrige sesong og blir jevnlig knyttet til en overgang til Premier League – med Arsenal også i rammen – men han vil ikke lande på Old Trafford ser det ut til.

United er forstått å fortsatt fokusere på De Jong og ser ennå ikke på alternativer.

hva betyr 644

Se Også: