Man City-overføringsnyheter: De Bruynes etterfølger identifisert som Silva-sagaen tar en ny vri

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester City har hatt et travelt overgangsvindu som Pep Guardiola har overhalt troppen sin og signerer Erling Haaland og Kalvin Phillips og selge Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko.



sophie hermann eks kjæreste

City fikk et sjeldent tilbakeslag på overgangsmarkedet da de gikk glipp av Marc Cucurella til rivalene Chelsea da de nektet å betale Brightons prisantydning på 60 millioner pund, og tilbød 30 millioner pund i stedet. De har fullført de fleste av sine store signeringer, og fokuset nå er på hvem som kan forlate Etihad.



Barcelona lengter fortsatt etter City-midtbanespilleren Bernard Silva NEWSAM Sport har imidlertid en oppdatering om midtbanespilleren og rundet opp resten av klubbens overgangsnyheter, rykter og sladder.



Bernardo sluttet kravet opphevet

Tirsdag morgen dukket det opp meldinger om at Bernardo fortsatt ønsker å slutte Manchester City til Barcelona . Guardiola har standhaftig nektet å selge Bernardo til Barca, og de katalanske gigantene vil slite med å finansiere avtalen uten å avlaste en motvillig Frenkie de Jong til Manchester United . Det er forstått at Barcelona ikke har gitt opp alt håp om å lande Portugal-stjernen, og den spanske journalisten Alvaro Montero sa til Sky Sports: 'Inne i klubben er det noen få stemmer som sier at det er mulig; økonomisk er det mulig, og de svarer 'ja '. Fra mitt synspunkt er det nesten obligatorisk å se en spiller som Frenkie de Jong forlate slik at Bernardo Silva kan komme, men de sier at det ikke er et problem. Det er en vanskelig situasjon uten tvil.' Til tross for ryktene er det forstått at Citys holdning ikke har endret seg; de ser etter å holde på midtbanespilleren sin denne sommeren.

nye Premier League-regler

SI DIN MENING! Bør City la Bernando Silva gå? Gi oss beskjed i kommentarfeltet

  Det hevdes at Pep Guardiola ikke ønsker at Bernardo Silva skal forlate Manchester City
Det hevdes at Pep Guardiola ikke ønsker at Bernardo Silva skal forlate Manchester City ( Bilde: Getty Images)

De Bruynes erstatter

Fotballfancast hevder at Manchester City kan lande Lucas Paqueta fra Lyon for £68million as Kevin De Bruynes langsiktig erstatning. De Bruyne er 31 og rapporten hevder at den 24 år gamle Paqueta har den ideelle legitimasjonen til å ta over Citys spilleoppgaver. Brasil-stjernen har scoret 34 mål og gjort 21 målgivende pasninger på 186 kamper for Flamengo, AC Milan og Lyon. Han er tilgjengelig for £68 millioner, og rapporten hevder at han har kvaliteten til å etterfølge De Bruyne på lang sikt i Etihad.



Veratti interesse

Manchester Evening News bære en rapport fra Spania som hevder City kunne signere Paris Saint Germain playmaker Marco Verratti . Det er rapportert at City kan flytte for Verratti hvis Barcelona lykkes med å premiere Bernardo bort fra Etihad. Han hevder City har identifisert midtbanespilleren, som vant EM 2020 med Italia i fjor, som en potensiell erstatter. Verratti er en dyktig og erfaren utøver og ville ha muligheten til å spille rett inn på City dersom de skulle signere ham.



romantiske steder i nærheten av meg

Se Også: