Louis Tomlinson sier at han planlegger å gifte seg med kjæresten Eleanor og få babyer med henne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Louis Tomlinson lover å gifte seg med kjæresten sin og sier fansenes kjærlighet reddet ham etter søsterens død



Louis Tomlinson har lovet å gifte seg med kjæresten Eleanor Calder og har delt et glimt av hvordan han taklet det tragiske tapet av både søsteren og moren i et ærlig intervju.



Den tidligere One Direction -stjernen, 28, har opplevd en ufattelig tragedie de siste årene med bortgang av både søsteren Felicite på 18 år, i fjor og hans mor Johannah i 2016.



eu-valgkandidater i mitt område

Det ser imidlertid ut til at Louis ser frem til fremtiden med barndomsskatten og suksessen med hans siste albumdebut, Walls.

(Bilde: FilmMagic)

Louis begynte sin romantikk med den fantastiske modellen, 27, etter fødselen av hans første barn Freddie Reign i 2016.



Parets bånd er så sterkt at nå har rykter om ekteskap begynt å virvle, selv om Louis har vært rask til å insistere på at de er for tidlig.

Snakker til Solen , forklarer han: 'Ja, jeg så noe av det. Det er ikke sant, men luksusen med Eleanor er at jeg har kjent henne siden før vår første singel What Makes You Beautiful, så hun har følt hele veksten av alt.



Louis Tomlinson og kjæresten Eleanor Calder har kjent hverandre i over et tiår (Bilde: WireImage)

Louis Tomlinson og kjæresten Eleanor Calder (Bilde: Getty)

Så er ekteskap en mulighet? Han legger til: 'En dag, ja, jeg kan tenke meg det. Hvis du spør meg om jeg skal gifte meg med henne? Ja jeg tror det! Og flere barn, jeg vil si det. '

Med utsiktene til å starte en ny familie med Eleanor, har Louis også tappert åpnet seg for å miste to verdsatte familiemedlemmer som han allerede har.

Louis Tomlinsons sønn Freddie tilbringer bursdagen sin med mamma Briana Jungwirth i sjeldne øyeblikk

Louis har allerede en sønn Freddie, som ble født i 2016 (Bilde: Instagram)

Louis & apos; Den 18 år gamle søsteren Félicité døde etter en tilfeldig overdose av narkotika i fjor (Bilde: Internett ukjent)

Etter å ha mistet sin 18 år gamle søster Felicite til en tilfeldig overdose av narkotika, insisterte X Factor-dommeren på at kjærligheten hans fans viste ham etterpå reddet ham.

'Noe jeg ikke var forberedt på å føle var kjærligheten fra fansen min. Jeg var ikke klar til å føle det slik, men jeg trengte det virkelig den gangen. '

Han fortsatte: 'Det som var vanskelig var at folk spekulerte i detaljer med en gang, diskuterte på nettet hva som kunne ha skjedd når ingen virkelig visste det, og snakket om familien min.'

nylige bilder av des o'connor

Etter å ha mistet søsteren Felicite, insisterte X Factor -dommeren på at kjærligheten hans fans viste ham etterpå reddet ham

'Men faktisk, da jeg så videre, var nesten alt snilt, og jeg følte meg elsket.'

Drøye to år før Felicites død døde Louis mor Johannah tragisk 43 år gammel, etter en lang kamp med leukemi.

Louis har innrømmet at det er et tap som fortsetter å forme livet hans, og vil gjøre det for alltid.

Louis 'mor Johannah døde tragisk 43 år gammel (Bilde: SWNS.com)

Han sa til The Sun: 'Jeg blir fortsatt spurt om mamma nå, men jeg har vokst til å forstå det, og jeg føler at jeg kanskje kan hjelpe andre.'

hva betyr 220

Louis sa at han følte seg rørt av fansen fortalte ham sangen Two Of Us, dedikert til hans avdøde mamma, hjalp dem gjennom sorgen.

Den talentfulle låtskriveren delte også et innblikk i forholdet til tidligere One Direction -bandkamerater da han innrømmet at han ikke snakker så mye til dem som han ville.

Louis innrømmet at han ikke snakker til dem så mye som han vil

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han sa at han snakket med Liam Payne for noen dager siden, men har ikke tatt igjen Niall Horan på måneder.

Louis sa også at han og Harry Styles snakker om musikkutgivelsene sine og har en & apos; gjensidig respekt. & Apos;

Den talentfulle 28-åringen klarte ikke å avsløre sitt forhold til Zayn Malik, noe som førte til spekulasjoner om at det rett og slett ikke er et vennskap der lenger.

Se Også: