M&S skal fullstendig fornye Sparks lojalitetsordning - og det kan være gratis å handle

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

M&S river opp sin nåværende Sparks -ordning(Bilde: LightRocket via Getty Images)



M&S lanserer lojalitetsordningen Sparks på nytt torsdag 9. juli - og det kan bety at du får handlet gratis.



Den nye versjonen kommer etter tilbakemeldinger fra kunder om at de gamle punktene og salgetilgangsnivåene var forvirrende.



Fra torsdag vil Sparks tilby umiddelbare belønninger, et bredere utvalg av veldedige organisasjoner å støtte og mer skreddersydde personlige tilbud.

Nye funksjoner inkluderer en garanti for at en kunde i hver britisk butikk vil bli belønnet med sine gratis shopping hver uke, gaver verdt tusenvis av pund for kunder, samt mindre kunde takk og godbiter - fra pakker med Percy Pigs til Apothecary Candles.

Gnister endrer seg neste uke



Den nye ordningen er også digital først, hostet gjennom en oppdatert M&S ​​App og fullt integrert online.

Du kan ganske enkelt laste ned Sparks -kortet ditt på appen og begynne å handle med en gang for å få en umiddelbar belønning - enten i butikk eller online.



Fysiske kort er fremdeles tilgjengelige, men gjennomsnittlig belønning blir ikke like skreddersydd for deg.

M&S tilbyr også en takkegave til sine mest lojale kunder, som kommer til å lande i M & S -appen 9. juli.

Jeremy Pee fra M&S sa: 'Med en Digital First -tilnærming er den enklere og enklere å bruke, men bygger også vårt forhold til kunder gjennom en mer personlig opplevelse.

'Vi har injisert en ny følelse av spenning og verdi og gjort funksjonene de elsker enda bedre, mens vi fjernet poeng- og nivåsystemet som de fant forvirrende.

'Det vil umiddelbart føles mer givende, og kundene kan være sikre på at gode ting vil skje hver gang de handler hos oss, fra å vinne sin M&S handlekurv gratis på stedet, til en donasjon til saken som betyr mest for dem.

Se Også: