Ollie Locke fra Made In Chelsea kunngjør at han skal bli pappa med ektemann

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Reality -TV -stjernen Ollie Locke har avslørt at han og mannen Gareth Locke skal bli fedre for første gang.



Made in Chelsea-stjernen kunngjorde nyhetene for sine følgere på Instagram da han delte en hjertevarm montasje som bekreftet at de nygifte vil bli foreldre via surrogati.



dylan sprouse nakenbilder

34-åringen skrev det første innlegget: 'Og akkurat sånn ... det var begynnelsen!'



Ollie delte deretter en annen video med en ytterligere forklaring om deres reise for å bli gravid.

Under bildeteksten av den søte videoen skrev han: 'Jeg gråter ikke, du gråter! Dette er øyeblikket eggene våre ble befruktet ... etter 9 måneder, etter å ha blitt ivaretatt av et veldig fantastisk menneske, håper vi å kunne vise deg hvordan han eller hun ser ut og hvor mye kjærlighet vi må gi! '

Ollie Locke og Gareth Locke

Det lykkelige paret kunngjorde nyheten etter å ha reist til Amerika for å starte IVF -behandling



'Jeg kan ikke vente med å møte deg lille og for å være din pappa med @garethplocke Xx takk @advancedfertilitycentercancun for å være så fantastisk Xx' la han til.

Forrige måned flyttet det nylig ekteparet midlertidig til Amerika for IVF -behandlingen som var nødvendig for at de skulle oppnå drømmene sine om å bli fedre.



Reality -TV -stjernene, hvis bryllup ble filmet for den siste sesongen av Made in Chelsea, var unntatt fra gjeldende reisebegrensninger for koronavirus da de fikk tillatelse til å fly på medisinsk grunn.

I en felles uttalelse sa de vordende fedrene: Det siste året har vært super tøft for alle, og alles innsats fra alle har hatt en enorm effekt på at vi alle sammen har kommet forbi begrensningene og vanskelighetene med Covid-19.

jackie kennedy dronningen

Respektfullt og spennende ønsket vi å legge ut og kunngjøre at vi har reist over hele verden og under medisinske unntak for å begynne vår IVF og surrogatferd.

Vi vet at du har elsket å se reisen vår så langt, og vi kan ikke vente med å ta deg med på det nye eventyret med oss ​​på den andre siden av verden, og med hell kan vi ha noen veldig spennende gode nyheter for deg i kommende måneder! '

Ollie hadde ertet han hadde glade nyheter tidligere denne uken da han la ut en mystisk tweet.

som er i kjendis storebror 2013
Ollie Locke gifteringer

Det lykkelige paret giftet seg i en intim seremoni i fjor. (Bilde: Instagram)

Han skrev til sine 561,2 tusen følgere på Twitter og sa: 'Det er den største dagen i livet mitt i morgen .. ikke jobbe, ikke stenge et hus, ikke en telefon fra en agent! Noe som betyr mer enn noe annet i verden! Du vet kanskje det allerede, men har en gin og tonic og venter på noe ganske eksepsjonelt! Xxxx '

Til tross for koronaviruset som forhindret mange par i å knytte knuten, bestemte Made in Chelsea -stjernen og hans partner seg for å gifte seg i en liten, intim seremoni i Londons naturhistoriske museum i fjor.

Paret, som allerede delte det samme etternavnet før de giftet seg, byttet løfter i stearinlys med bare 13 gjester til stede.

Ollies Made in Chelsea-medstjerner Binky Felstead og Olivia Bentley var to av de heldige som kom på gjestelisten og så vakre ut som brudgommens brudepiker

Se Også: