Love Islands Tommy Fury tipser om å foreslå Molly-Mae Hague 'ganske snart' i et søtt innlegg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island

Love Islands Tommy Fury tipser om å foreslå Molly-Mae Haag 'ganske snart'(Bilde: INSTAGRAM)



Tommy Fury har foreslått at han snart vil foreslå Molly-Mae Hague & apos; etter at fansen oppfordret realitystjernen til å stille spørsmålet.



Den 22 år gamle tidligere Love Islander, som møtte kjæresten sin på ITV2-showet i 2019, antydet at han var veldig åpen for ideen om å ta forholdet deres til neste nivå i nær fremtid.



Som svar på spørsmål fra fansen avslørte Tommy at mange mennesker har spurt ham om når han skulle gi henne en forlovelsesring.

dag prikken kommer itv

I innlegget på sosiale medier svarte realitystjernen med et glis om ansiktet da han ble spurt: 'Når legger du en ring på den?'

Tommy Fury ertet med at han kunne foreslå & apos; ganske snart & apos; til Molly-Mae Hague

Tommy Fury ertet med at han kunne foreslå & apos; ganske snart & apos; til Molly-Mae Hague (Bilde: INSTAGRAM)



Tommy sa at han kanskje kommer til å gjøre det en stund snart & apos; et økende antall fans oppfordrer kjærlighetsfuglene til å ta spranget.

Molly-Mae og Tommy har vært på sky ni siden de møttes i villaen.



første utlånsdag 2019

Paret har vært uatskillelige siden og flyttet raskt sammen etter realityshowet.

Det er absolutt ikke første gang at paret har antydet bryllupsklokker, og bare tidligere denne måneden sendte Molly-Mae sosiale medier i smelting da hun debuterte sitt bryllupshår.

Det ser ut til at paret har spøkt med å ha blitt trukket ved en rekke anledninger i år, og hun kalte også Tommy nylig hennes 'ektemann' i en TikTok -video.

På et tidspunkt ble Tommy slått på seg som så ut som en ring på fingeren, noe som tvang Molly-Mae til nok en gang å benekte at det var noe i det.

Under en direkte spørsmål og svar sa hun til fansen: 'Tror du virkelig at vi vil kunngjøre for deg at vi er forlovet av et lurt bilde av Tommy iført en ring? Som nei. '

Paret møttes i 2019 da de dukket opp på Love Island

Paret møttes i 2019 da de dukket opp på Love Island (Bilde: INSTAGRAM)

I tillegg til snakk om at et bryllup muligens er i horisonten, har paret også berørt temaet om å stifte familie også i fremtiden.

I en annen spørsmålssamtale fortalte Tommy sine tilhengere at han var åpen for ideen om å få barn ganske snart & apos; men la til at det var en samtale å ha med Molly-Mae.

'Jeg er ikke personen å stille det spørsmålet til,' sa han den gangen. 'Jeg vil like dem før heller enn senere, men kanskje du bør gå og spørre det til fruen'

Molly-Mae mottok deretter en parkeringsbillett

Paret har vært på sky ni helt siden de møttes (Bilde: INSTAGRAM)

Paret har snakket om ekteskap og barn tidligere

Paret har snakket om ekteskap og barn tidligere (Bilde: mollymaehague/Instagram)

15 + 15 =

Tidligere bekreftet Molly-Mae at hun absolutt håper å starte en familie med Tommy i fremtiden.

'[Ekteskap og barn] er to ting som vil skje snart, forhåpentligvis. Men når jeg sier & apos; snart & quot ;, mener jeg ikke neste uke! sa hun til fansen tidligere.

Se Også: