Love Island-stjernen Davide mottar en episk velkomstfest etter å ha vunnet showet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Davide Sanclimenti så begeistret ut over å være hjemme da han ble ønsket velkommen tilbake til det som ser ut som penthouseleiligheten hans i Manchester.



Den 27 år gamle italienske hunken har landet tilbake i Storbritannia etter å ha blitt kåret til vinneren av Love Island sesong åtte i begynnelsen av uken.



Den brunøyde gutten ble kronet som vinner ved siden av 27 år gammel tyrkisk skuespillerinne bombet Ekin-Su Cülcüoğlu - slå andre deltakere Gemma Owen og Luca Bish , Dami Hope og Indiyah Polack , og Andrew Le Page og Tasha Ghouri , til kronen.



Tilbake i hjemmet sitt i Manchester fikk Davide en varm velkomst av sine kjære som reiste et stort «Velkommen hjem»-skilt og dekorerte hjemmet hans med gyldne ballonger.

  Davide Sanclimenti
Davide Sanclimenti ble ønsket velkommen hjem med en overraskelsesfest fredag ( Bilde: Instagram)

Tar til Instagram Historier på fredag ​​delte Davide et knips av seg selv mens han holdt seg Elsker øya koffert som var prydet med navnet hans.

Og han blinket med et vinnende smil mens han poserte for kameraet i en sitrongul poloskjorte, blå shorts og hvite joggesko.



Davide og Ekin-Su har selvfølgelig mye å smile over, etter å ha vunnet premien på £50 000 etter at publikum kåret dem til vinnerne av 2022-konkurransen.

bildequiz for julefilm

Og paret kommer til å tjene mye mer penger ettersom tiden deres på showet har skutt dem i forkant av den offentlige bevisstheten og high street-merker vil uten tvil stå i kø for å kaste penger på dem via lukrative støtteavtaler.



  Love Island-stjerner skal samles for en siste gang for å reflektere over serien
Davide vant Love Island med Ekin-Su Cülcüoğlu ( Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Paret delte sin begeistring over å vinne showet tidligere denne uken i en video som de offisielle Love Island-kontoene på sosiale medier delte.

Ekin-Su sa: 'Takk alle sammen for at dere stemte på oss og takk for at dere gjorde oss til den vi er.'

Davide la til: 'Jeg hadde ikke forventet det - jeg tror det fortsatt ikke,' mens Ekin-Su fortsetter: 'Jeg tror alles vinnere her inne, og jeg føler meg veldig heldig som er her.'

Paret sørget også for å berømme sin andreplass, med Davide som erklærte: 'Vi er alle fire flotte par, men ja, takk for alle.'

Ekin-Su la deretter til: 'Takk for at du dro på reisen vår med oss ​​- det betyr så mye.'

De kjærlige ordene gjentok tidligere komplimenter som hadde blitt delt av andre på andreplass Gemma og Luca.

Gemma sa under hennes exit-intervju at hun ikke gleder seg til å se medstjernene Tasha og Andrew - men at en natt ute med Ekin-Su og Davide også vil stå på kortene.

Hun suste: 'Jeg tror Tasha og Andrew - vi har snakket mye om å gjøre ting på utsiden, små doble dater.'

Luca var enig og sa: «Vi hadde våre oppturer og nedturer, men Andrew for meg, han hadde ryggen min i Villa hele tiden. Jeg kommer definitivt til å se ham på utsiden. Jeg tror han kommer til å bli hos meg rett etter at vi kommer hjem. Hvis vi er på en natt ute, så Ekin og Davide.»

  Davide kalte Ekin-Su sin dronning
Davide og Ekin-Su teller ned minuttene til gjenforeningen ( Bilde: Instagram)

Luca fortsatte: 'Vi drar nok hjem litt tidligere enn dem.'

Gemma la til: 'Vi er ganske kjedelige sammenlignet med dem. De er skikkelige festdyr!»

Se Også: