Love Island-fans kan enkelt finne musikk fra serien takket være den nye Spotify-spillelisten

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er satt til å bli programmet du må se denne vinteren, og nå er Winter Love Island endelig nesten her.



Den populære serien starter denne søndagen, når millioner av seere endelig skal få se dramaet utspille seg i Sør-Afrika.



For å feire den nye serien, Spotify har koblet seg sammen med ITV for å lage en offisiell Love Island-spilleliste.



sammy winward mia dunn

Spillelisten, kalt 'Sounds of Love Island', vil inneholde alle låtene som er omtalt gjennom serien, og vil gå live etter at den første episoden sendes denne søndagen.

Olga Puzanova, leder for forbrukermarkedsføring i Storbritannia og Irland hos Spotify sa: Vi vet hvor mye den britiske offentligheten tar Love Island til sine hjerter: showet er satt til å bli det hete temaet dette nye året, og vil garantert fylle opp feedene og telefonene våre og i hjertet av samtaler på kontoret, hjemme og ute med venner de kommende ukene.

(Bilde: ITV)



(Bilde: REUTERS)

er scarlett moffatt gravid

Vårt forhold til ITV for serie 6 er et perfekt partnerskap; den offisielle spillelisten vår feirer det enorme volumet av kjærlighet til showet og gir seerne en enkelt destinasjon for å nyte alle Sounds of Love Island.



Spillelisten vil bli oppdatert rett etter hver episode, noe som betyr at fans raskt kan få tilgang til lydsporet til det siste dramaet - enten det er en gjenkobling eller en morsom oppgave.

Gjennom årene har flere sanger fått stor popularitet etter å ha blitt spilt på Love Island.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

For eksempel, i 2018, ble tre av Freya Ridings sanger omtalt under emosjonelle øyeblikk på Love Island, med sangen hennes ‘Lost Without You’ som scoret en plass på topp 10 på den offisielle singellisten som et resultat av å ha blitt spilt på showet.

Snakker til Offisielle diagrammer , beskrev hun Love Island som en 'katalysator' for musikkarrieren hennes.

Winter Love Island

Hun sa: Du får ikke mange av de øyeblikkene hvor alt kommer sammen etter at så mange ting ikke har kommet sammen på så mange år.

Det er så mange av de små lyn-øyeblikkene som har ført opp til dette... jeg er utrolig takknemlig for det.

reaksjoner på covid-vaksine uk

Du vet når folk sier at det tar ti år å bli en suksess over natten? Det skjedde bokstavelig talt!

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: