Meccano M.A.X. gjør kommende ingeniører til robotikere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter suksessen med fjorårets Meccanoid Robot, kommer Meccano tilbake med en mer kompakt og interaktiv robotleke i år: M.A.X.



Selv om foreldre vil huske oppveksten med de tekniske lekesettene, injiserer dette siste Meccano-leketøyet kunstig intelligens og interaksjoner i lekens mutter og bolter, bokstavelig talt.



Det første oppsettet er rett frem med armer og spor å koble til og noen få elektriske støpsler. M.A.X våkner da til liv og kan styres med en rekke stemmekommandoer.



Det er en god idé, men det er ikke før du ser M.A.X samhandle med et barn at det begynner å gi mening. En matriseskjerm gir tilbakemelding på hvordan M.A.X har det og hva han vil gjøre videre. Barn blir snart forvirret og snakker til ham som om han er i live.

er jeg registrert for å stemme

Spillet starter med en rekke forskjellige spillutfordringer. Disse inkluderer en morsom trivia-quiz der ungdommer må identifisere de sanne fakta fra en liste med tvilsomme utsagn.

Det er et musikkspill der du kan lage forskjellige mikser ved å bevege robotens armer og spor. Eller barn kan bare spørre M.A.X om å fortelle dem en vits.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Favoritten til barna mine var det enkle tennisspillet. Som en retro arkademaskin fungerer ansiktet til M.A.X som et spillebrett der du må justere balltre etter ballen ved å bruke armene hans.

Utover spillene M.A.X. er designet for å ta barn med på å lære om robotikk og programmering. En connect-app kan brukes til å koble sammen forskjellige kommandoer som ikke bare bruker hans trekkraft, men også infrarøde sensorer.



stemmen til peppa gris

Det er territorium som andre robotleker ofte tilbyr, men med M.A.X kombinerer de pedagogiske fordelene både fysisk og virtuell fantasi.

Kombiner M.A.X. med en boks med tradisjonell Meccano og du kan bygge ham ut til alle slags andre kjøretøy, karakterer eller robotmonstre.

tommy molly mae love island

Da han snakket med en av skaperne av M.A.X, fortalte han oss om planer om å legge til flere uttrykk og interaksjoner til roboten ved å holde en smarttelefon i frontplaten hans.

Til rundt 149 pund er M.A.X ikke den billigste roboten på blokken – eller faktisk den billigste måten å få barn til å programmere på – men hvis du leter etter et mekanisk leketøy med pågående pedagogiske fordeler, tilbyr M.A.X veldig god verdi.

Legg til planene for ytterligere å oppgradere M.A.Xs interaksjoner, vitser og intelligens via den relaterte appen, og han ser ut som han vil være et familiemedlem i en stund fremover.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: