9 barndoms sjokoladebarer du skulle ønske de ville få tilbake - hvor mange av dem husker du?

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Husker du en gang da en Snickers -bar ble kalt Marathon og femti øre nedover de lokale aviskioskene i utgangspunktet var en formue?



Mens tiden og konfektlandskapet har endret seg, forblir våre minner om våre favoritt sjokoladebarer og sukkerholdige snacks uskarpe.



Selv om vi i voksen alder ikke har så mye søt tann som vi en gang hadde, eller selv om tannlegens ordre forbyr søte godbiter, har vi alle den ene (eller kanskje to) sjokoladestavene vi skulle ønske vi kunne smak igjen.



Så hva ville du velge å gjenoppstå? Hvilket element tror du ungdommen i dag går glipp av?

Ved en sjanse du sliter med å huske din favoritt barndoms sjokoladebar (skam deg), WalesOnline har hjelpsomt satt sammen et strålende utvalg du kan velge mellom .

Og hvis du liker deg sjokolade, hvorfor ikke ta vår quiz nederst?



1. Banjo

Denne velsmakende baren ble beskrevet som en 'Kit-Kat møter Snickers / Marathon', og ble dessverre avviklet på midten av åttitallet, og jukset millioner av tusenårige ut av denne smaksopplevelsen.

Vår første kjærlighet (Bilde: Wales Online)



2. Cabana

Den dodgy etniske stereotypien i annonsen kan ha gjort Ofcom sinte hvis den ble laget i dag, men kombinasjonen av kokos, karamell, kirsebær og melkesjokolade smakte faktisk bedre enn det hørtes ut.

Ikke la annonsen utsette deg (Bilde: Wales Online)

3. Spira

Ikke en av sukkervarer som de ovennevnte eksemplene, men denne smakfulle biten var faktisk tilgjengelig frem til så sent som i 2005.

Vi savner deg (Bilde: Wales Online)

Funksjonelt så vel som deilig, det var to sjokoladesugerør du kunne slurpe teen gjennom og få en nydelig melkesmak.

kim cattrall sex og byen

4. Stek 5 senter

Det er rart at våre indre og tenner overlevde disse. Fondantsentrene var sammensatt av den slags unaturlige dayglo -farger som sannsynligvis aldri hadde sett en frukt.

Tennene våre gjør vondt bare å se på disse (Bilde: Wales Online)

Likevel stoppet dette aldri barna fra å forsvare sin ernæringsmessige fortjeneste, og sa at de var en del av deres fem ganger om dagen.

5. Terrys Pyramint

Husk hvordan det i julen alltid ville være flere esker med sjokolademynter som gjorde rundene, og du kløvet på dem uavhengig av hvor syk du følte deg eller hvor nylig du har spist?

Julen kom tidlig (Bilde: Wales Online)

En Terrys pyramint var som å leve denne dagen, om og om igjen.

6. Applaus

Muligens det nærmeste til et & sunt alternativ & apos; (men egentlig ikke), applaus bestående av melkesjokolade dekket fullkake, kjeks, rosiner, nøtter, eple og karamell.

I utgangspunktet sunt (Bilde: Wales Online)

I utgangspunktet en usunn frokostblanding, som kan ha bidratt til dens kortvarige eksistens.

7. Golden Cup

Hvis du er en person i en viss alder som beklager over at en karamell fra Cadbury ikke leverer tilstrekkelig sakkarisk innflytelse, er du sannsynligvis fortsatt i sorg over Golden Cups.

Doble sødmen, doble moroa (Bilde: Wales Online)

Disse inneholdt et enormt slag med fløtekaramell og varte i 20 år fram til 1980 -tallet - nesten like lenge som det tok noen som hadde spist en for å plukke karamellen fra tennene.

8. Milky Lunch

En stift i matboksene på barneskolen til de fleste skolebarn i Newport-basen, nougat og sprø risgodbit var litt Melkeveien og litt Dairy Crunch.

Som stiller spørsmålet, hvorfor måtte det forsvinne?

En lokal delikatesse (Bilde: Wales Online)

Koster 10p (hulk!), Forsvinner den på slutten av åttitallet, ifølge WalesOnline, fremdeles en konstant kilde til fortvilelse for mange, noe som gjør den til den hellige gral for glemt godteri.

9. Gamle Jamaica

Vi vil avslutte på et høyt notat av denne som å se hvordan Tiffin-baren på samme måte nettopp gjorde et comeback, det kan fortsatt være håp for denne.

Vi vil håpe på disse (Bilde: Wales Online)

Spørsmål -1 av 15 Poengsum -0 av 0 Hva er denne søte godbiten? Neste spørsmål Takk for at du deltok i denne quizen Du scoret Spill av quizen på nytt

Les mer

Sjokolade
Naken sjokoladebarer quiz Ren sjokoladeglede Gi aldri hunden din sjokolade Krympende sjokoladeplater

Se Også: