Louis van Gaal slår tilbake på lange balljibber med PAMPHLET på den bisarre pressekonferansen i Manchester United

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Louis van Gaal produserte dramatisk et dokument som han hevder beviser at han IKKE har gjort Manchester United til langballhandlere.



Hollenderen slo sint tilbake på West Ham motsatt nummer Sam Allardyces påstander om at han har benyttet seg av å målrette mot Marouane Fellaini og delte ut fire sider med statistikk på Carrington for å vise Big Sams Hammers spilt flere rute-1-baller i løpet av søndagens 1 -1 uavgjort.



'Fordi jeg forventet dette spørsmålet, har jeg gjort en tolkning av dataene fra dette spillet, og det er ikke en god tolkning for Big Sam,' sa Manchester United -sjefen i et angrep som minner om Rafa Benitez 'beryktede fakta & apos; rant i 2009.



harry judd og izzy johnston splittes

'Når en kollega av meg sier denne typen ting, må du se dataene, og du må sette dataene i riktig sammenheng.

'Når du har nesten 60 prosent ballbesittelse, tror du at du kan gjøre det med lange baller?

West Ham 1-1 Manchester United: Beste bilder



West Ham mot Manchester United Se galleri

'Selvfølgelig spiller vi lange baller, men flere lange baller til utenfor enn til angriperne. En ball til spissen kalles hovedsakelig & langball. & Apos;

'Vi spiller ballbesittelse, og etter 70 minutter fordi vi ikke lykkes, endrer jeg spillestilen min.



første ramadan 2020 i Storbritannia

'Med kvaliteten på Fellaini spilte vi flere fremoverballer. Vi scoret på grunn av det også, så jeg synes det var en veldig god avgjørelse fra manageren.

Men når du ser de lange ballene totalt sett og hva som er prosentandelen av det, så har West Ham United spilt 71 prosent lange baller til angriperne og vi 49.

meningsmåling

Tror du at Louis van Gaal må endre taktikk?

3000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

'Jeg gir deg dette. Du kan kopiere den, og så kan du kanskje gå til Big Sam, så får han en god tolkning. '

Van Gaal kritiserte også West Hams James Tomkins for å ha anklaget Reds -spissen Robin van Persie for bevisst å albue ham.

'Han vil ikke si det, jeg leste det,' sa han. 'Han vil ikke si det, men han har sagt det. Jeg tror ikke han må si det offentlig. '

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Se Også: