Ruth Langsfords tragiske søster Julia Johnson ble funnet hengt i garasjen hjemme hos familien

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En undersøkelse om døden til Ruths eldre søster Julia Johnson, 62, avslørte at hun tok sitt eget liv i huset hennes i Lingfield, Surrey tidligere i år



En undersøkelse om døden til Ruth Langsfords eldre søster Julia Johnson har avslørt at hun tok sitt eget liv i familiens hjem i Lingfield, Surrey tidligere i år.



elliott wright pappa kreft

Under høringen ble det bekreftet at Julia, 62, ble funnet hengt i garasjen i juni.



Julias kropp ble oppdaget av ektemannen Paul som hadde vært borte og besøkt parets datter.

Etter å ha forsøkt å kontakte henne flere ganger mens han var borte, ble Johnson så bekymret at han avbrøt turen og skyndte seg tilbake til hjemmet deres.

Hjelpemiddelbehandler for Surrey, Anna Crawford, sa: 'Han fant kona sin henge i garasjen hans.'



Ruths søster Julia, til høyre, med moren sin, i midten (Bilde: Instagram)

Hun etterlot ikke selvmordsbrev til familie og venner.



Paramedikere fra South East Coast Ambulance Service erklærte Julia død klokken 1.37 16. juni i år, bare to minutter etter at hun ankom hjemmeadressen.

Rettsmedisineren, som satt i Woking, Surrey, bestemte at Julias død var selvmord etter å ha hørt at hun hadde lidd av depresjon, men hadde blitt diagnostisert som en forbedring av en psykiater.

Julia Johnson hadde slitt med psykiske problemer i årevis, men på sitt siste besøk til psykiateren - før hun tragisk tok sitt eget liv - ble det bestemt at hun var 'avgjort' og avtalene ble droppet til hvert halvår.

En obduksjonsundersøkelse bekreftet at Julia ikke var påvirket av narkotika eller alkohol da hun døde.

Likemannen bemerket imidlertid at Julia - som ble foreskrevet 30 mg metazapin daglig av fastlegen - ikke hadde spor av stoffet i systemet hennes.

Hun sa: 'Det er mer sannsynlig enn ikke at hun ikke tok det, men det er ukjent hvilken effekt det har på tankene hennes.'

Verken Ruth eller mannen Eamonn Holmes deltok i etterforskningen (Bilde: Ken McKay/ITV/REX)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Etter Julias død i sommer, tok Ruth til Twitter og skrev: 'Min kjære søster Julia har dessverre død etter en veldig lang sykdom.

everton f.c. spillere

'Hjertet mitt er fullstendig knust. Hun var den snilleste og mildeste sjelen, og jeg vil savne henne for alltid.

'Som jeg er sikker på at du vil sette pris på, må jeg ta meg tid til å sørge med familien min. Takk for at du forstår.'

* Samaritans (116 123) driver en 24-timers service tilgjengelig alle dager i året. Hvis du foretrekker å skrive ned hvordan du har det, eller hvis du er bekymret for å bli hørt på telefonen, kan du sende en e -post til Samaritans på jo@samaritans.org

Se Også: