Louella Fletcher-Michies stoffvideo var så traumatisk dommer måtte avvises

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Dorset Poilce)



Et videoshow for retten til Louella Fletcher-Michie som hallusinerte før hennes død var så plagsom at en jurymester måtte avskjediges fra tjenesten, har det blitt avslørt.



Det 51 minutter lange opptaket ble tatt av kjæresten Ceon Broughton, som i dag ble funnet skyldig i drapet.



29 år gamle Broughton filmet kjæresten sin da han snublet på 2C-P, og fortsatte med det da tilstanden hennes forverret seg og til og med etter at hun døde.

Under rettssaken ble jurymedlemmer vist sjokkerende opptak, funnet på Broughtons telefon, av Louella som hallusinerte vilt og gjentatte ganger ropte 'mamma', så vel som 'pappa, jeg elsker deg' før hun slo seg på beina.

Et lydklipp avslørte at Broughton lo av kjæresten hans før hun så ut til å begynne å spise torner.

Opptak av Louella -hallusinering ble vist for retten (Bilde: PA)




Grisly & apos; live & apos; iPhone -bilder, tatt av Broughton kl. 23.25 den 10. september, viser en livløs Louella som ligger på ryggen med blodige hender.

En jurymedlem, som skal ha opplevd narkotikamisbruk i familien, var så opprørt over videoen at de ble avskjediget fra tjenesten.



Under rettssaken ble det hørt at sykehuset på festivalen på stedet bare var 400 meter fra skogen de befant seg i, men Broughton søkte ikke hjelp i de seks timene han tilbrakte med Louella der.

Aktor Mousley QC sa at rapperen kunne ha reddet henne hvis han hadde søkt medisinsk hjelp, men ikke for å beskytte seg selv da han sonet betinget dom og sannsynligvis vil bli fengslet.

Louellas far, John Michie, som ga bevis under rettssaken, fordømte følelsesmessig Broughton.

Han sa: 'Jeg tror Louella elsket Ceon, men jeg er ikke sikker på at han elsket henne. Jeg vet ikke hvordan du kan si at du elsker noen du forlot for å dø foran deg.

Louella og Broughton deltok på Bestival -festivalen sammen (Bilde: pixel8000)


'Hvis jeg var i Ceons situasjon, ville jeg ha tatt et annet menneske - enn si kjæresten min som jeg skulle elske - til et medisinsk telt for å redde livet deres.

'Du ville ha gjort alt som er mulig for å redde livet til et annet menneske, i en nødsituasjon hun var i.

«Jeg følte at jeg måtte komme meg ned og hjelpe datteren min. Stemmen hans var treg, og han syntes ikke å være bekymret, og det ville noen normal person være. '

Fru Fletcher-Michie, en tidligere danser med Hot Gossip, hulket da hun fortalte jurymedlemmer om det øyeblikket hun oppdaget at datteren hennes var alvorlig syk da hun snakket med Broughton i telefonen.

Hun sa: 'Jeg snakket bare med Ceon, Louella var som et vilt dyr i bakgrunnen. Jeg kunne ikke tro at det var henne, og det var siste gangen jeg hørte stemmen hennes.

'Jeg har aldri hørt henne før slik, jeg har aldri hørt noen før slik, det er derfor vi satte oss i bilen og kjørte ned - på grunn av stemmen hennes.

'Hvordan kan noen være ved siden av henne og ikke få hjelp? Jeg vet ikke. '

Ceon Broughton ble funnet skyldig i Louellas drap (Bilde: Dorset Police)


Louellas søster Daisy la til: 'Jeg tror ikke at han forsto alvorlighetsgraden av situasjonen, jeg var freaking.
'Jeg ville så gjerne tro at Ceon prøvde alt han kunne ... Slik var det ikke, nå har jeg hørt sannheten, han gjorde ingenting for å hjelpe henne og satte seg selv først.'

Under rettssaken sa aktor Mousley at Broughton bare hadde tenkt på seg selv da han så kjæresten sin lide, og tok videoer som suvenirer.

Han sa: 'Hans unnlatelse av å få behandlingen hennes, som alene ville ha reddet livet hennes, skyldtes egoisme og selvbevaring.

'Grunnen til at han sviktet Louella så dårlig var for å redde seg selv og kanskje til og med for å samle suvenirer fra den fatale kvelden på telefonen hans, og som vi foreslår er sjokkerende og det er avskyelig.'

Etter å ha blitt funnet skyldig i Louellas drap, vil Broughton bli dømt 1. mars i Winchester Crown Court.

Les mer

Louella Fletcher-Michie
Broughton dømt Louellas idylliske barndom Louella og Ceons giftige romantikk Inne i Louella & apos; en siste time

Se Også: