Melissa Joan Hart innrømmer at hun tok ekstase før hun deltok på hennes første Playboy -fest

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Melissa Joan Hart deltar på The 40th Annual People

Melissa avslører alt(Bilde: Getty)



Melissa Joan Hart har åpnet om sin sjokkerende tidligere bruk av narkotika og innrømmet at hun har tatt ekstase.



Den blonde bombeskallen begynte på populære TV-serier for barn fra 90-tallet som Sabrina the Teenage Witch og Clarissa Explains It All-og det ser ut til at hun ikke kunne unngå den altfor kjente kjennetegn ved å være ung og i søkelyset.



I et nytt intervju med Giuliana Rancic som ble sendt i kveld på E !, avslørte hun at hun var nervøs for å gå til sin første fest på Playboy Mansion - den berømte Mid -Summer's Night Dream bash som ser at alle gjester deltar i undertøyet.

itv topp 100 hunder stemme

Hun innrømmet: 'Jeg følte meg litt sjenert, så det endte med at jeg rullet med noen venner ... Jeg endte faktisk med ekstase og gikk i en limousine til mitt aller første Playboy herskapshusfest.'

Selv om noen kan bli overrasket over avsløringen, insisterte Melissa på at hun aldri var så ren som fansen kunne ha forventet - hun var bare flink til å skjule sin slemme side.



Hun la til: 'Det er ikke det at jeg ikke var en dårlig jente. Det er at jeg aldri ble tatt. '

jemima søleand 50p

Faktisk snakket hun om narkotika tidligere i et intervju med magasinet Life & Style i fjor, der hun forklarte at hun var i 'med en dårlig mengde'.



Hun sa: 'Jeg eksperimenterte med ugress, Ecstasy, sopp og meskalin i omtrent et og et halvt år ... Jeg løp litt med en dårlig mengde.'

Melissa Joan Hart Melissa Joan Hart Se galleri

Se Også: