Cheltenham Festival 2018 Gold Cup løpere og ryttere i sin helhet, pluss Newsboys 1-2-3 tips

Hesteveddeløp

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gled deg, racing fans! Det er tid for Cheltenham Gold Cup.



Det har vært en blockbuster tre dager med racing som bygger opp til hovedarrangementet på fredag.



La oss håpe du har hatt noen vinnere og tjent noen mynter de siste par dagene, og hvis du ikke har det nok tid til å vinne den tilbake.



Du kan være i det for moro skyld og kan laste ned vårt praktiske konkurransesett HER for å spille med vennene dine.

Men hvem er med i det prestisjetunge Gold Cup -løpet på fredag?

Her er alle løpere og ryttere.



Robbie Power og Jessica Harrington holdt Gold Cup i fjor (Bilde: Getty Images Europe)

Cheltenham Gold Cup pennebilder

AMERIKANSK



H Fry, N Fehily
Supplerte etter back-to-form andre til Definitly Red her i Cheltenham, og egnet ved gi, men seierspallen ser best ut han kan håpe på.

ANIBALE FLU

A Martin, B Geraghty
Vinner av stor handicapjakt på Leopardstown over jul, men tok en perle i Irish Gold Cup og har kommet til kort hvert forsøk på toppnivå.

BACHASSON

W Mullins, David Mullins
Har vunnet de tre siste startene over gjerder, inkludert Listede fireløperarrangementer på Thurles og Tramore sist to ganger, men dette vil være et kultursjokk.

DEFINITIVT RØD

mel b og geri forhold

B Ellison, D Cook
Northern raider bygde på seier på Aintree i desember for å løfte Cotswold Chase på Cheltenhams tungt prøvekort i januar, og garanterer respekt.

DJAKADAM

W Mullins, Mr P Mullins
Tre forsøk på Gold Cup har resultert i to sekunder og en fjerde, så sannsynlig vil han igjen løpe godt - uten å være god nok.

EDWULF

J O'Brien, Mr D O'Connor
Kollapset etter National Hunt Chase i fjor, men kom tilbake til kruset Outlander i de siste stegene for Irish Gold Cup, så ekstra distanse burde passe.

KILLULTAGH VIC

W Mullins
Har kommet tilbake fra skade bedre enn noensinne og gikk bra da han falt sist i Irish Gold Cup, men har ikke råd til å gjøre feil her.

KAN BITTE

N Henderson, N De Boinville
Fjorårets tidligere sære RSA Chase-helt har modnet seg til en utøver i toppklasse, og vurderer en stor spiller etter at King George seiret i julen.

NATIVELV

C Tizzard, R Johnson
Fjorårets tredje stakk av med forsinket retur på Newbury i forrige måned, og ser ut til å gi det et godt forsøk fra fronten nok en gang.

VÅR DUKE

Fru J Harrington, R Power
Irish National hero of 2017 kom tilbake til vinnende form etter to flopp i vinter, men vanen med å gjøre hoppfeil holder lokket på entusiasmen.

UTLANDER

G Elliott, J Kennedy
Seier og pallplassering fra fire forsøk på toppnivå i vinter på ingen måte umulig, han kan gjøre de mindre medaljene igjen.

VEI TIL RESPEKT

N Meade. S Flanagan
Vinneren av handikappjakt her for 12 måneder siden har blomstret opp til en vinnerjager i klasse 1, og med mer som kommer, bør alle være fryktet.

RHEU SAPPHIRE

P Nicholls, S Twiston-Davies
Fullførte en fin femte i fjor, men vil gjøre det bra å matche den innsatsen hvis avstanden siste av tre til Native River på Newbury er noen guide.

TEA FOR TO

N Williams, Lizzie Kelly
Har vunnet på toppnivå på Aintree og laget rammen i to King Georges, men tidlig havari i fjor og ikke sikker på at dette er hans spor.

TOTAL KJENNELSE

W Mullins, P Townend
Landet Munster National punt på stabil debut før siste gispeseier i Newbury's Ladbrokes Trophy. Enkel hinderscorer siste og mer å tilby over gjerder.

Fredagens andre løp (NEWSBOY’S 1-2-3)

1.30

1 REDISJAN
2 APPLE'S SHAKIRA
3 SALDIER

REDICEAN har imponert i tre løp over hindringer og er ivrig etter å gi Alan King en tredje tittel for ungdomshekk.
Sønnen til Medicean ble med King fra David O'Meara, som han vant to ganger på Flat, og avsluttet kampanjen 2017 med en rating på 86.
Redicean debuterte på hekk i Kempton i desember, og overvant en sløv hindring for å vinne med 10 lengder og registrerte samme margin på Sunbury -arenaen måneden etter.
Wayne Hutchinson -fjellet var mer sikker da han kom tilbake til Kempton for Grade 2 Adonis Hurdle i februar, og måten han gikk klar til å slå Malaya med syv lengder, tyder på at Cheltenhams ås vil se ham i sitt beste lys ennå.
Apples Shakira er tre av tre hjemme for hopprenn og blir ikke tatt lett på, med 10-lengder i Gowran Park-vinner Saldier også respektert.

2.10

1 FLUGENDE TIGER
2 ET HAREÅND
3 MERI DEVIE

FLYING TIGER, som vant Fred Winter på festivalen i fjor, vender tilbake til Cheltenham på et attraktivt merke.
Nick Williams 'vallakede sønn av Soldier Of Fortune er uten seier siden, men han har fortsatt levert noen bunnsolid innsats for å lage rammen på hver av fire utflukter i vinter.
Tredje til den dårlig stjerne London-prisen i Elite Hurdle på Wincanton i november, løp Flying Tiger en utmerket tredjedel til Buveur D'Air, nå en dobbel mesterhordler, i Fighting Fifth Hurdle i Newcastle tre uker videre.
Han var ikke på sitt beste da han ble fjerde mot Irish Roe på Doncaster fjorten dager senere, men en fjerde mot Elgin i Wincantons Kingwell Hurdle sist vurderer en bedre innsats.
Tilbake i handikap og med en god test på turen i butikken, kan Noel Fehily's mount, 6 lb høyere enn for 12 måneder siden, vinne back-to-back festival-triumfer.
County Hurdle presenterer sin vanlige gåte, med A Hare Breath, Bleu Et Rouge og Meri Devie som fortjener et nytt blikk.

2,50

1 SANTINI
2 HOVED AV OBEAUX
3 KILBRICKEN STORM

SANTINI burde finne denne tremilsprøven rett opp i gaten hans.
Nicky Henderson ga sønnen til Milan sin debut i et nybegynnerarrangement over to og en halv mil på Newbury i desember, som stallkameraten Chef Des Obeaux gikk av 2-1-favoritten.
Men det å være den mindre fansen av paret viste ingen hindring for Santini, et kjøp på 150 000 pund fra punkt-til-punkt-feltet, som slo sin andre Seven Barrows-utfordrer med fire og en halv lengde.
Henderson valgte deretter for litt kamptrening i Cheltenham, og sendte Santini til Trials -kortet i slutten av januar.
Igjen løp jeg over to og en halv mil, var valget mitt sterkt i mål med å slite ned Black Op, som franker formen med et utmerket sekund til Samcro i onsdagens Ballymore Novices & apos; Hurdle, og vinn med tre deler av lengden.
Kokken Des Obeaux vil glede seg over forholdene under føttene og bør være i rystingen, mens Kilbricken Storm hadde unnskyldninger for sin Newbury-flopp forrige gang og fortsatt er i stand til å bli bedre.

3.30

1 VEI TIL RESPEKT
2 NATIVELV
3 KAN BITTE

ROAD TO RESPECT har profilene for stedene - og festivalens kunnskap - som annekterer steeplechases største premie.
Mye har skjedd siden Noel Meade-trainee bar Ryanair-sjef Michael O'Learys farger til seier i Brown Advisory & Merriebelle Stable Plate Handicap Chase for 12 måneder siden.
Road To Respects severdigheter ble hevet til toppnivå på Fairyhouse en måned senere, og han slo mercurial Yorkhill for en første seier i 1. klasse.
Denne sesongen har sønnen til Gamuts aksjer fortsatt å stige, med en karakter 3 på Punchestown i oktober.
Sean Flanagan -fjellet gikk under en halv lengde til Outlander i JNwine.com Champion Chase på Down Royal måneden etter - men etterlot inntrykket at retur til et venstrehendt kurs ville passe.
Og det beviste det da han tok en andre klasse 1-premie med en lengde og en fjerdedel overherredømme over Balko Des Flos i Leopardstown Christmas Chase i desember.
Road To Respect, holdt seg frisk for sin tøffeste test av den kloke og populære Meade, var sterk i mål den dagen, så det forventes at han vil tjene på ytterligere to og en halv furlongs for å gi eieren sin en tredje Gold Cup og en første for trener og jockey.
Mens Minella Rocco endte på andreplass etter den fraværende Sizing John for 12 måneder siden, er det tredjeplassert Native River som fryktes mest.
Colin Tizzard returnerte kastanje i Newbury's Denman Chase i forrige måned, og frontløperens 12-lengder margin (Saphir Du Rheu sist av tre) var den perfekte melodien for i dag.
Sannsynligvis favoritten Might Bite har vokst opp i vinter og er sterkt respektert, sammen med Northern Challenger Definitly Red, Irish Gold Cup -helten Edwulf og Willie Mullins ’oppadgående mobile Total Recall.

4.10

1 CAID DU BERLAIS
2 FANTASTISK SJARME
3 BRENNENDE AMBITJON

CAID DU BERLAIS, en gang en smart jager for Paul Nicholls, har en god sjanse til å levere amatørenes Gold Cup til sin mangeårige ansatt Rose Loxton.
Niåringen var alltid en berøring og glipp for den ti ganger mestertreneren.
Men han var smart på dagen - spesielt den i november 2014 da han fanget Paddy Power Gold Cup med et hode fra Johns Spirit - og hadde en britisk Horseracing Authority -vurdering på 151 på sitt høyeste.
I omsorgen for Loxton, som ligger et steinkast fra Nicholls 'Manor Farm Stables i Batcombe, har Caid Du Berlais utmerket seg i punkt-til-punkt-feltet i vinter og vunnet to på Larkhill og ett på Badbury Rings med en til sammen 30 lengder - og tilstedeværelsen i salen til den øverste Corinthian Will Biddick er et annet pluss.
Nicholls & apos; Wonderful Charm, et uheldig sekund til Pacha Du Polder i 2017, vurderer en stor fare, sammen med Burning Ambition.

dougie poynter og lara carew jones
4,50

1 DETTE AV BIEFFENE
2 FLALLESS ESCAPE
3 SHINE MOMENT

DIESE DES BIEFFES, lett løp, forbedring - og fjellet til stigende stjerne James Bowen - gjør mest appell.
Vellykket i nybegynnerhekk i Fontwell Park og Taunton på sine to første starter for Nicky Henderson, jaget gråen den nyttige If The Cap Fits på Kempton Park på Boxing Day.
Gikk opp til to miles og fem furlongs for Lanzarote Hurdle på Sunbury -kurset i januar, Diese Des Bieffes returnerte femte til stallkamerat William Henry.
Ved å bli slått tre og tre fjerdedels lengder, viste Seven Barrows-løperen en stivere test av utholdenhet ville være til hans fordel.
En økning på 2 lb i handikapet skulle vise seg innenfor rekkevidde, så det er liten overraskelse at Bowen - omtalt som fremtidens mesterjockey - har valgt Diese Des Bieffes fra Hendersons løpertrio.
Den 'korte' listen er forutsigbart ingenting av det slaget, med stabile ledsagere Flawless Escape og Sire Du Berlais som sannsynligvis vil være på stedet, og kurs-og-distanse-scorer Brillare Momento en til å kaste i smeltedigelen.

5.30

1 DOITFORTHEVILLAGE
2 FOREST BIHAN
3 THEINVAL

DOITFORTHEVILLAGE, tilbake over gjerder, er i stand til å gi et godt regnskap til givende odds.
Hans to opptredener i 2018 har vært over hekk, noe som ga en fjerde på Newbury og en andre på Huntingdon.
Men den siste gangen vi så Paul Hendersons sønn av Turtle Island over de større hindringene var her på Cheltenham i november, da han slo Kapstadt et par lengder for å lande en verdifull to-mils handikappjakt over Old Course.
Den suksessen ble oppnådd fra et merke på 135, og Paddy Brennans mount er 4 lb høyere av 139 her.
Men det er en god sjanse Doitforthevillage har mer å tilby - han har hatt 14 utflukter i jakter, vunnet seks - og kuttet i bakken passer også.
Han kommer inn på bunnen av handikapet og blir tatt for å få mest mulig ut av vekten han får fra sine 23 motstandere.
Nicky Henderson er forståelig nok opptatt av å løfte løpet som hedrer faren Johnny, og fjorårets tredje Theinval skulle kjøre løpet sitt, med Forest Bihan og Dolos to andre som legger inn beregninger.

Se Også: