Lord Alan Sugers 'rasistiske' tweet dukker opp igjen under spytting med Piers Morgan og sønner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lord Alan Sugar & rsquo; s rasistiske & apos; tweet fra 2018 har dukket opp igjen.



For to år siden møtte The Apprentice -stjernen motreaksjon da han sammenlignet fotballspillere fra Senegal med 'gutta fra stranden i Marbella' på Twitter.



Forretningsmannen, 73, omtalte spillerne som 'multi-tasking resourceful chaps' sammen med et bilde av laget og et bilde av solbriller og vesker, som ligner på produktene som selges på strender.



Tweeten, som han slettet etter at brukere på sosiale medier stemplet ham som rasistiske, har nå dukket opp igjen under en online spytt med Piers Morgans sønner.

Lord Alan Sugar & rsquo; s rasistiske & apos; tweet fra 2018 har dukket opp igjen (Bilde: BBC)

Tirsdag slo Sugar ut på Piers & apos; sønnen Stanley, 22, etter at den tidligere avisredaktørens sønn deltok på en Black Lives Matter -protest i London.



Som svar på et innlegg Stanley hadde delt om protestene, slo Lord Sugar ut på den unge mannen.

Lord Sugar skrev: 'Hadde du på deg en maske og holdt deg 6ft fra alle? Pappa ville gjøre sitt beste hvis det var noen andre @piersmorgan. '



Senere merket han deretter Stanleys pappa og bror og skrev: 'Hva har @Bertie_Morgan11 å si om broren hans som bryter reglene. Stillhet fra alle Morgans! @piersmorgan. '

For to år siden møtte The Apprentice -stjernen motreaksjon da han sammenlignet fotballspillerne i Senegal med gutta fra stranden i Marbella'on Twitter (Bilde: Lord Sugar/Twitter)

Bror Spencer ringte deretter inn da han svarte: 'Jeg skal gi deg et svar. Jeg gir ikke en flygende f ***. '

Sugar la deretter til: 'Må du bruke det ordet flygende ...'

Etter at ryggen og fjerde Stanley deretter la ut Lord Sugar's tweet om fotballaget i Senegal og mikroblogget: 'Er du ikke denne store mannen? @Lord_Sugar. '

Alan svarte deretter: 'Ja, det var meg. Men hva har det med sosial distanse å gjøre. '

NEWSAM Online har kontaktet en representant for Lord Sugar for kommentar.

Tirsdag slo Sugar ut på Piers & apos; sønnen Stanley, 22, etter at den tidligere avisredaktørens sønn deltok på en Black Lives Matter -protest i London (Bilde: Instagram)

I 2018 forsvarte Sugar innlegget i en serie tweets etter å ha blitt stemplet som rasistisk

Som svar på at en bruker anklaget tweeten for å være 'forferdelig', svarte han bare: 'Hvorfor?'

En annen sa at tweeten 'ikke var ok', som Sugar svarte: 'Hvorfor ikke? Det er ment å være morsomt. For Guds skyld. '

Da en bruker spurte hvor lang tid det ville ta før han ble bedt om å be om unnskyldning, skrev Sugar: 'Jeg kan ikke se hva jeg må be om unnskyldning for. Du er OTT. Det er en blodig vits. '

Senere slettet han den opprinnelige tweeten.

Apprentice -stjernen kritiserte Morgans sønn for at han ikke tok sosial distanse (Bilde: BBC/PLANET PHOTOS)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Sugar beklaget deretter på Twitter og la ut: 'Jeg har feilvurdert min tidligere tweet. Det var på ingen måte ment å forårsake krenkelser, og mitt forsøk på humor har helt klart slått tilbake. Jeg har slettet tweeten og beklager. '

Han sa til NEWSAM Online den gangen: 'Det var ment som en spøk. Noen sendte meg bildet og jeg twitret.

jess love island lekket

'Folk vet at jeg har kjempet mot rasisme i årevis, og jeg trodde oppriktig ikke at dette kunne tolkes på annen måte enn morsomt.

'Men på grunn av kommentarene på Twitter dro jeg den ned.'

Det er ikke første gang Sugar har blitt fanget av en storm på Twitter.

Politiet undersøkte et innlegg fra 2013 der han lastet opp et bilde av et barn, tilsynelatende av kinesisk opprinnelse, og gråt.

Han twitret: 'Gutten i midten er opprørt fordi han ble fortalt at han forlot produksjonslinjen til iPhone 5.'

BBC sa den gang: Lord Sugar har erkjent at dette var en alvorlig feilbedømt tweet, og han er ikke i tvil om vårt syn på dette. Det er riktig han unnskyldte seg unnskyldt.