London fotballklubber: Hjemmet er der hjertet er (noen ganger)

Rad Zed

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spurs er desperate etter en endring, West Ham vil snart kjøre eiendelene sine over til Olympiastadion, og Charlton kan bare ikke gjøre opp; men hvor ringer London -klubbene hjem?



Dette kartet viser hvordan & apos; home & apos; har skiftet for hvert lag - noen oftere enn andre.



Woolwich Arsenal begynte livet sør for elven ved Manor Ground i 1886. Etter en kort stund på Invicta -bakken i nærheten, tok de turen på 10 mil til Highbury (droppet & apos; Woolwich & apos;) i prosessen og fortsatte med å bruke den neste 93 år der.



Charlton Athletic har vært her, der og overalt siden de begynte på Siemens Meadow, 'et stykke ujevnt terreng ved Themsen' i 1905. Med åtte & apos; hjem & apos; til navnet deres hadde Addicks et år på West Hams Upton Park og Palace Selhurst Park før de endelig kom tilbake til dalen.

På en stund kunne Millwall ikke bestemme hvilken side av elven han skulle legge hodet på. Løvene startet nord for Themsen i 1885, og spilte på fire forskjellige arenaer før de hoppet sørover til hiet.

Fulham er Londons største svenn - til tross for at han tilbrakte over 100 år på Craven Cottage. Før de slo seg ned der, hadde de et år her, et år der og spilte fotball på ikke mindre enn 12 forskjellige arenaer.



Og det eneste av hovedstadens store lag som aldri har flyttet? Klubben som ikke har noen historie. Ta det, Chelsea hatere ...

Se Også: