Lloyds og Halifax for å stenge 44 filialer - se om banken din påvirkes

Lloyds Bank Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lloyds Banking Group har kunngjort planer om å stenge 44 flere filialer i løpet av de neste 12 månedene.



Selskapet sa at 29 Lloyds Bank -filialer og 15 Halifax -filialer i England og Wales vil stenge under de siste omstillingsplanene.



Långiveren sa at kuttene er et svar på et skifte i kundeatferd, med digital banktjeneste som stiger under pandemien, og øker fra 4 millioner brukere til 18 millioner de siste fem årene.



Vim Maru, detaljhandelsdirektør for Lloyds Banking Group, sa: 'I dag kunngjør vi at 29 Lloyds Bank og 15 filialer i Halifax stenger, ettersom vi de siste fem årene har sett kunder utføre vesentlig færre transaksjoner på disse stedene .

'Som mange bedrifter i hovedgaten, må vi endre oss for en fremtid der filialer vil bli brukt på en annen måte og besøkt sjeldnere.'

15 Halifax -filialer i England og Wales vil også stenge under de siste omstillingsplanene

15 Halifax -filialer i England og Wales vil også stenge under de siste omstillingsplanene



Viktigst av alt vil vi fortsette å gi kundene våre et valg i hvordan de banker med filialer som sitter ved siden av telefonbank, nett- og mobilbank, våre videotjenestetjenester, vårt cashback via lokale butikker -program, vår deltakelse i bransjen BankHUB -kontantinitiativ og 11500 Postkontorer, der kundene våre kan bank og få tilgang til kontanter.

Union Unite bekreftet at flertallet av berørte kolleger vil bli omplassert med noen frivillige oppsigelser.



Foren nasjonal offiser, Caren Evans sa: Beslutningen fra Lloyds Banking Group (LBG) om å ytterligere ødelegge sin tilstedeværelse i våre lokalsamfunn er forvirrende.

'Nedleggelse av 44 flere bankkontorer vil nekte våre lokalsamfunn for viktige tjenester som tilgang til kontanter og erfarent høyt utdannet personale. En lokal minibank er ikke et egnet alternativ til en bemannet bankkontor.

Unite ser ikke på bankfilialnettverket som en engangsvare og fagforeningen mener at filialnettet har en verdi langt utover dets umiddelbare kommersialitet. Unite ønsker å se Lloyds Banking Group investere i filialnettverket og forplikte seg til en meningsfull tilstedeværelse i samfunnene våre.

Lloyds Banking Groups transaksjoner har falt 10% i året i løpet av de fem årene til mars 2020, og betydelig ytterligere siden starten på Covid -nødssituasjonen.

De siste tallene viser at 90% av kundene har en filial innen fem mil fra hjemmet sitt, og 80% av produktene åpnes online.

Santander

Santander har også varslet ytterligere bankestengelser (Bilde: AFP/Getty Images)

De siste kuttene følger Santanders beslutning om å stenge 111 filialer i Storbritannia innen august, og bare 452 walk-ins gjenstår .

Banken kontakter for øyeblikket potensielt sårbare kunder på telefon for å gi individuell støtte om alternativ banktilgang fremover.

Nedleggelsesprogrammet startet 24. juni, med fire i London og ett i Glasgow blant dem som siden har stengt - se en fullstendig liste her .

I mellomtiden, Marks & Spencer bøyer seg ut av byttekontomarkedet i år - med 29 i konsesjoner som også skal stenges .

Kjeden, som har 3 millioner bankkunder i Storbritannia, sa at Monthly Saver-sparekontoen også stenges i august sammen med skranker i butikken, ettersom den bytter fokus til digital bank.

Alle tjenestene drives av HSBC UK.

Kunder må stenge kontoene sine eller bytte med den syv dager lange tjenesten for bytte av konto før 31. august.

Vil de siste nedleggelsene påvirke deg? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Fullstendig liste over Lloyds bankstengninger

Bournemouth Westbourne

Cardiff Rumney

Leeds Horsforth

Northwood

Stony Stratford

Church Village

Morley

London Regent St.

Oakham

Brixham

dawn french vekttap

Quinton

Mildenhall

Berkeley Square

Faversham

Brighton Preston Circus

Hill Hansker

Halstead

Holsworthy

Henley-on-Thames

Hendon

Kempston

Towcester

Kentish Town

Tadley

Bromborough

Cheltenham Bath Rd

Haslemere

Newport Maindee

Sedgley Dudley

Full liste over Halifax nedleggelser

Manchester Cross St.

Plaistow West Ham

Chesham

Chertsey

Flåte

Harpenden

Potters Bar

Kenilworth

Hinckley

Market Harborough

Upminster

Rugeley

Cheshunt

Pinner

Chesterfield Cent Pavilion

Se Også: