easyJet vinterfly 2018 til salgs - se hele listen over nye ruter og beste tilbud for billige flyreiser

Billige Flyturer

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: REX/Shutterstock)



Vi er kanskje midt på sommeren, men easyJet har nettopp gitt oss en grunn til å bli begeistret når vinteren kommer tilbake!



Det er fordi budsjettflyselskapet har lagt flyplanen vinteren 2018/2019 i salg, med datoer frem til 24. mars 2019 - og denne sesongen økte det ante med 19 nye ruter som tilbys for briter.



I tilfelle av at den tidlige fuglen fanger ormen, kan ferierende lage noen veldig fristende tilbud for skoleferien, inkludert oktober og februar, halvparten samt jul.

Vurderer at du kan snappe opp tur / retur flyreiser til Europa fra £ 56 , det er i utgangspunktet den perfekte unnskyldningen for å starte ferieplanleggingen.

Tross alt, selv om det har litt kjedelig og kaldt vær, tilbyr vinteren en mengde ferietyper om du skal på fjellet for å stå på ski, nyte varmen på vintersolplasser eller ønsker å utforske julemarkedene under en storbyferie.



Og i vinter tilbyr easyJet en hel rekke helt nye ruter - sjekk hele listen nedenfor.

ricky wilson kaiser chiefs kjæreste

Les mer



Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

Full liste over nye easyJet -ruter

Alle priser er basert på en måte.

I tillegg til de nye rutene, er det mange gode tilbud å få - spesielt hvis du tenker på å utforske en ny europeisk by, men ikke vil bryte banken.

Du vil bli bortskjemt med valgmuligheter takket være de glamorøse destinasjonene som er inkludert i returtilbudene på £ 56.

For eksempel kan du gå til romantikkens hovedstad Paris , sjekk ut fantastiske museer i Amsterdam , eller få litt stor stilinspirasjon i mote hotspot Milan .

Du kan kjøpe billige flyreiser til Paris (Bilde: Getty)

Det er mange flotte Europeiske byer som er billige for en langhelg også, noe som betyr at det er lettere enn noensinne å finne en budsjettvennlig ferie.

Vil du nyte litt kultur? Praha har blitt tipset som den mest prisgunstige byen for kultur - og med flyreiser fra £ 54 tur / retur, kan du gjøre feriebudsjettet litt lengre!

(Bilde: iStock Editorial)

Selvfølgelig fører vinteren også med seg høytiden, og for de som tenker på å sjekke ut julemarkedene, er det vel verdt å bestille tidlig for å få tak i noen av de beste tilbudene.

(Pluss at det betyr mer pengebruk igjen til bruk i markedene selv!).

Tyskland er kjent for å være hjemmet til tradisjonelle markeder, som du kan utforske takket være de billige flyreisene som tilbys, inkludert kommer tilbake til Berlin fra £ 51 , eller Hamburg fra £ 53 .

(Bilde: Getty Images)

hvor er hans mørke materialer filmet

For de som vil ha noe litt lengre enn en helgetur, så kan en skiferie være akkurat det. Det er sol, snø og noen seriøst koselige hytter å finne, for ikke å snakke om afterski.

Skiferier har selvfølgelig et rykte på seg for å være ganske dyre, så hvis du kan kjøpe billige flyreiser kan det bidra til å holde kostnadene nede.

easyJet har for tiden returflyvninger til hotspots som innsbruck og Genève fra £ 56 tilbake, og derfra er det lett tilgang til noen av verdens beste skisteder.

Tilbud på pakkereiser til easyJet

Det er flere gode nyheter for budsjettbevisste reisende også, takket være easyJets feriesalg, hvor prutejegere kan komme seg opp til 15% rabatt på pakkereiser for ferier i 2018 - og dette inkluderer også vinterplanen.

Velg mellom badeferier eller storbyferier - og det er noen veldig fristende gode kjøp.

For eksempel kan du bruke tre netter på et 4-stjerners hotell i Wien fra 167 pund , eller få tre netter i Barcelona fra 147 pund .

Kan du ikke bestemme hvor du vil dra først? Ta en titt på vår storbyferie -side for en dose reiseinspirasjon - eller sjekk oversikten over de beste europeiske byene for en helgetur.

Se Også: