Lily Allen hevder pappa Keith 'mislikte suksessen' etter at hun 'gjorde det bedre enn ham'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lily Allen har slått til hennes foreldre og sagt at de mislikte suksessen hennes og steg til stjernestatus.



Den 35 år gamle sangeren er datter av skuespilleren Keith Allen, som nylig spilte hovedrollen i ITV-dramaet The Pembrokeshire Murders, og hun sa at han ikke var glad for at hun hadde mer suksess enn ham.



Lily har sagt at hun visste at hun kom til å bli kjent 'uansett', selv om hun ikke hadde vokst opp med en far i offentligheten.



Snakker til Gjenopprettingen podcast, avslørte Lily: 'Jeg trengte å bli sett. Jeg hadde brukt hele livet mitt på å være en del av denne scenen med virkelig imponerende mennesker og alle andre ble prioritert over meg. '

Lily hevdet at hennes skuespillerfar og mamma Alison Owen, som er filmprodusent, 'mislikte suksessen min' og de
'ofret for å virkelig være foreldre fordi de hadde viktige ting å gjøre i verden'.

Lily Allen

Lily Allen har snakket om hennes suksess og kamp med stoffer (Bilde: Instagram)



Hun fortsatte: 'Som barn - det var virkelig en vanskelig dynamikk å få hodet mitt rundt.

'Jeg tror at også foreldrene mine .. ikke mamma, men kanskje faren min ... var så lei at de liksom ga meg det korte strået som barn og så mot alle odds jeg hadde snilt av like gone & apos; f *** off & apos; og gjort det enda bedre enn dem. '



Sangeren analyserte situasjonen og mener foreldrene hennes tenkte, 'dette er ikke rettferdig. Vi ga deg ikke den barndommen du fortjener, og vi forventet at du mislyktes som et resultat, men her har du overgått alle våre forventninger '.

Lily la til: 'Alt jeg ønsket var bekreftelse og ros, og jeg skjønte det ikke engang da.

'Jeg fikk det fra fremmede, men ikke fra menneskene jeg ønsket det av. Jeg ble faktisk møtt av litt harme fra disse menneskene. '

Lily Allen med faren, skuespilleren Keith Allen

Lily Allen med faren, skuespilleren Keith Allen (Bilde: Richard Lewis/WireImage.com)

Da Lily ikke fikk bekreftelsen fra foreldrene, da vendte hun seg til andre sentralstimulerende midler og sa at hun 'begravde hodet mitt med narkotika og alkohol, men jeg var bare veldig trist'.

Hun fortsatte: 'Jeg elsker faren min høyt, og jeg vil ikke slemme ham og si' haha, jeg gjorde det bedre enn deg '.

Det avslørende intervjuet så Lily også innrømme at hun var avhengig av reseptbelagte legemidler Adderall mens hun støttet Miley Cyrus på turné da hun følte seg usikker mens hun støttet, og hevdet overskriftssangeren var 'yngre og mer attraktiv'.

Lily sa: Jeg giftet meg da jeg var 24, og jeg fikk en baby og en baby som døde for ti år siden denne måneden og fikk to babyer.

Seks måneder etter at min yngste ble født, gikk vi tom for penger og måtte ut på veien igjen, og jeg var 14 år gammel og følte meg ikke som en popstjerne i det hele tatt.

Jeg begynte å ta dette stoffet som heter adderall, som er som en hastighet for å gå ned i vekt, og da ble jeg avhengig av dette stoffet fordi det fikk meg til å føle meg uovervinnelig og jeg kunne jobbe lange timer. '

Lily la til: 'Så endte jeg på turné i Amerika som støttet Miley Cyrus, og det var en svært seksualisert turné, og jeg hadde brukt de siste tre årene på å skyve babyer ut.

Jeg støttet denne jenta som var mye yngre og mer attraktiv enn jeg følte, og jeg begynte å handle ut på alle mulige måter.