Lidl 'wonky grønnsaker': Eksklusiv liste over de første 78 butikkene der £ 1,50 esker skal selges - er din lokale der?

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boksene inneholder ting som ikke lenger anses på sitt beste, men som fortsatt er gode å spise



Kutt pris supermarked Lidl har avslørt planer om å prøve ut sin egen & apos; veg box & apos; initiativ som vil selge fem kilo ferske råvarer for 1,50 pund.



I fotsporene til rivalene Morrisons og Asda vil kjøpmannen lansere sine egne femdager om dagen-til en brøkdel av prisen.



I motsetning til konkurrenter, som spesialiserer seg på & apos; wonky & apos; varer, vil Lidls boks inneholde produkter som nærmer seg - eller forbi - deres best før -dato. De vil også påvirke frukt og grønnsaker som er litt feilformede eller misfargede.

Disse elementene, ifølge The Food Standards Agency (FSA), er 'trygge å spise', men er kanskje ikke på sitt beste. Det følger NHS -tall som hevder at Storbritannia kaster ut 7,2 millioner tonn mat og drikke i året - det meste er helt spiselig.

Les mer



Slår matavfall
Null avfallsbutikk Byen som gikk i krig med avfall Aldri beholder en annen banan Hvordan jeg stoppet gulrøttene mine med å bli krøllete

Lidl's Too Good to Waste -esker vil være til salgs først om morgenen og være tilgjengelig for de to første timene med handel, da vil alle usolgte varer bli donert til lokale årsaker via supermarkedets 'Feed it Back' matfordeling program.

pete burns dødsårsak

Supermarkedet vil prøve forskjellige emballasjeløsninger i butikkene og teste merkede esker mot resirkulerte esker fra frukt- og grønnsakgangene. Hver eske blir pakket i butikken av ferskhetsspesialistene hver morgen.



Den vil inneholde omtrent 5 kg blandet frukt og grønnsaker - og håper å oppmuntre kundene til å kjøpe produkter som de kanskje hadde lagt igjen på hyllen, samtidig som de gir husholdningene det beste alternativet for å kjøpe frukt og grønt.

I pilotprosjektet vil eskene bli lansert i 122 av Lidls 710 britiske butikker. De første 78 filialene er kunngjort med de resterende butikkene som skal introdusere dem senere på året.

De første 78 butikkene har blitt avduket - og her vil de være

Kjøpmannen hevder at ordningen, hvis den ble lansert på landsbasis, kan bidra til å spare 10 000 tonn merprodukt i året.

Christian Härtnagel, administrerende direktør i Lidl UK, sa: 'Matavfall er et av de viktigste temaene industrien vår står overfor, og som vi er forpliktet til å takle.

'Dette er grunnen til at vi i 2017 satte oss det ambisiøse målet å redusere matsvinnet med 25% på bare tre år.

'Proporsjonalt selger vi mest frukt og grønnsaker i sektoren, men vi vet fra våre data at ferske råvarer er en av de største bidragsyterne til matsvinn i butikkene, så vi er glade for forskjellen mellom' For godt til å kaste ' initiativ vil gjøre. Det vil ikke bare hjelpe kundene med å vurdere ting som de kanskje tidligere hadde avvist, det vil også gi dem en mulighet til å spare ytterligere. '

Som en del av det nye initiativet vil supermarkedet også innføre ytterligere prisreduksjoner på sine ferske varer som inneholder best før og bruk etter dato - men de fleste Lidl -produkter kommer ikke med disse.

Det er på toppen av den 30% reduksjonen som allerede er lagt på varer i tiden før og før datoene - noe som gir kundene muligheten til å gjøre ytterligere besparelser på stiftvarer.

robert pattinson ny kjæreste

Butikker som nå lager Too Good To Waste -esker

Følgende Lidl -butikker selger nå de nye Too Good to Waste -eskene. Totalt lager 122 dem etter hvert - men her er de første 78 som en del av utrullingen.

Boksene vil være tilgjengelige de første par timene butikken er åpen, og vil bli sminket daglig av dagligvarens ferskhetsspesialister, ved å bruke råvarer som kan være lett skadet eller forbi sitt beste, men fortsatt helt gode til spise'.

  1. Kalkhus
  2. Harlow
  3. Welwyn Garden City
  4. Hackney
  5. Hanwell
  6. Tottenham
  7. Wembley stadion
  8. Stanmore
  9. Ilford High Road
  10. Pinner
  11. Edmonton
  12. Cricklewood
  13. Barking
  14. Borehamwood
  15. Greenford
  16. Edgware
  17. Beckton
  18. East Ham
  19. Enfield Town
  20. Waltham Abbey
  21. Finsbury Park
  22. Edmonton Green
  23. Waltham Cross
  24. Uxbridge
  25. Hainault
  26. Sør -Ruislip
  27. Kentish Town
  28. Stratford
  29. Dunstable-Luton Road
  30. Ilford High Road
  31. Walthamstow Central
  32. Chilwell
  33. Stourbridge
  34. Hamstead, Birmingham
  35. Scunthorpe
  36. Uttoxeter
  37. Stafford
  38. Barton Upon Humber
  39. Grimsby, Cromwell Road
  40. Nottingham, Mansfield Road
  41. Rotherham
  42. Stor bro
  43. Wolverhampton, Fallings Park
  44. Netherton
  45. Langley Mill
  46. Bordesley
  47. Sheffield, Darnall
  48. Sheffield
  49. Nottingham
  50. Beeston
  51. Blackheath
  52. Coalville
  53. Chaddesden
  54. Wolverhampton
  55. Halesowen
  56. Sheffield Road
  57. Telford
  58. Woodseats
  59. Lichfield
  60. Cradley Heath
  61. Alfreton
  62. Tamworth
  63. Nottingham
  64. Lincoln, Dixon Street
  65. Castlebeck
  66. Arnold
  67. Newark
  68. Bingham
  69. Kitts Green
  70. Yardley
  71. Ripley, Chapel Street
  72. North Hykeham
  73. Sandiacre
  74. Lincoln, Deacon Road
  75. Telford-Parkway
  76. Nottingham, Carlton Road
  77. Birmingham, Kings Heath
  78. Gainsborough

Se Også: