Lidl har nå bittesmå vogner for barn for å hjelpe foreldre med matbutikken

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette vil (forhåpentligvis) endre alt(Bilde: NEWSAM.co.uk)



Å handle med barna kan være et mareritt, der de fleste av oss foreldre bruker bestikkelser og distraksjoner for å komme gjennom turen.



ex on the beach sesong 7

Men nå har Lidl funnet på en oppfinnsom måte å holde de små opptatt ved å lansere sine egne 'morsomme' vogner for barn.



Rullet ut over britiske Lidl -butikker etter en vellykket prøve i fjor, og supermarkedet håper at det nye initiativet vil bidra til å engasjere barn i matbutikken og spise sunt.

Lidls nye minivogner rulles nasjonalt til mer enn 250 butikker med store innganger/utganger, samt alle nye butikker.

Hvor søtt er ikke dette?



Kjenner du igjen vognene i mindre størrelse? Lidls ordning for traller for barn følger en vellykket prøveversjon i Lidls butikker Oakham og Tooting (i London) i fjor.

Hver av de involverte butikkene vil motta en barnevogn med ni vogner, hver utstyrt med en lås og Fun Size -flagg, slik at du kan holde øye med de små selv på avstand.



Det er til og med en grunn bak tittelen på vognene, som er oppkalt etter Lidls Oaklands Fun Size -serie - i hovedsak miniatyrversjoner av vanlige frukt- og grønnsakssorter - som var designet som en kreativ måte for foreldre å oppmuntre barna til å spise fem en dag.

Den lanseres i 250 Lidl -butikker (Bilde: Getty Images Europe)

Lidls mini frukt- og grønnsaksutvalg lansert tilbake i 2016, men kan nå skryte av over 14 produkter, inkludert ‘Avodillos (babyavokado), Brokkoli og Unicorn gulrøtter.

Lidl UKs kommersielle direktør, Ryan McDonnell, kommenterte: Vi leter stadig etter nye måter å gjøre shopping morsommere og mer engasjerende for barn.

Vi er opptatt av å hjelpe foreldre med å bygge opp barnas forståelse av hva de spiser, og vi håper at våre nye Fun Size Traller vil oppmuntre barna til å spille en større rolle i familiebutikken.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Se Også: