Lidl selger en varmluftsfrityr for 39,99 pund i butikkene denne uken

Lidl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi har ønsket en av disse så lenge



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Fra mozzarella -pinner, til stekt kylling, til sprø chips, når det kommer til fritert mat, er det vanskelig å velge en favoritt. Den eneste ulempen? De store mengdene olje som går inn i hver uendelig delikatesse.



virkelighet t.v. stjerner

Men det ser ut til at Lidl har svart på våre sultne bønner, og det berømte billige supermarkedet er i ferd med å begynne å selge en spesiell varmluftsfrityr som tilbereder mat som om den er stekt - men minus olje - for bare 39,99 pund.

Den praktiske gadgeten lanseres i butikker denne torsdagen (27. juni), og friterer poteter, kylling, panert mozzarella og stort sett alt annet, uten å trenge olje eller fett, i stedet bruker du varm luft til å lage mat og lage en nydelig sprø kant.

amy barlow baby pappa

Stekt smak, men uten olje



Med 2,6 liter og laget av Silvercrest, da vi prøvde å finne den samme gadgeten på internett, ser det ut til at det eneste stedet å få en Silvercrest varmluftsfrityr er eBay, hvor de for tiden selger for £ 50 + , for eksempel denne mindre versjonen på 2,3 liter for £ 56,90.

Hvis du aldri har brukt en varmluftsfrityr før, er de veldig populære blant Slimming World-erne, som bruker dem til å lage berømte stekte matvarer som chips, men uten olje.



De er også nyttige for å lage kjøtt rett fra fryseren, noe som betyr at hvis du glemmer å ta svinekotelettene ut av fryseren kvelden før, kan du fremdeles lage middag i kveld.

Vi kan ikke finne en billigere

lærlingen sarah byrne

Men en varmluftsfrityrgryte er ikke den eneste dingsen som er til salgs på Lidl denne uken, og det rimelige supermarkedet lanserer også en boblevaffelmaker for 11,99 pund, samt en smultringmaker for samme pris.

Dessverre betyr det å bli lansert midt i Lidl at det er begrenset med lagre, så hvis du ønsker å få tak i noen av Lidls nye kjøkkenutstyr, må du være rask og komme i butikk fra og med torsdag 27. .

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Se Også: