Lauren Goodgers operasjonshemmeligheter avdekket og den ene prosedyren hun angrer på

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi møtte Lauren Goodger først som en frisk TOWIE-stjerne og langmodig kjæreste til Mark Wright i 2010.



Men det siste tiåret har 33-åringens utseende endret seg dramatisk, med hennes naturlige skjønnhet som viker for tungt definerte bryn, pneumatiske lepper, store bryster og en rumpe Kim Kardashian ville være stolt av.



Hennes transformasjon begynte i 2011 da Lauren hadde en nesejobb på 4000 pund for å fikse en ujevnhet forårsaket av nevøen hennes som droppet en brannbil av metall av leketøy i ansiktet hennes.



På TV, fra visse vinkler, ville nesen min se veldig forferdelig ut, og jo mer jeg så på programmene, jo mer kompleks ville jeg få om utseendet mitt, forklarte hun den gangen.

En frisk ansikt Lauren i serie 1 av TOWIE i 2010 (Bilde: ITVBe)

Men til tross for at hun nektet at hun hadde gjort noe annet, vekket hennes raskt skiftende utseende ekspertene & apos; mistanker.



I 2014 sa plastikkirurg Angelica Kavouni: Laurens veldig buede øyenbryn, skinnende, rynkefri panne er indikatorer på anti-rynkeinjeksjoner.

gordon ramsay hus london

Munnen hennes har også endret form; det ser ut til at overleppen er fylt, og når hun smiler, har hun ingen synlig cupidbue.



En annen koselig lege - Dr. Mervyn Patterson sa omtrent samtidig: Jeg tror hun også har hatt fyllstoffer som brukes til å volumere kinnene når de ser fyldigere og mer avrundede ut.

Lauren hadde en nesejobb de første dagene av karrieren (Bilde: IF)

Pannen er glatt og øyenbrynene er buet oppover. Dette antyder at Botox har blitt injisert i pannen for å glatte ut og gi løfteeffekt til øyenbrynene.

Året etter fortsatte Lauren med sine benektelser og insisterte på: Så mange mennesker har anklaget meg for å få gjort leppene mine etter at jeg la ut et bilde av meg selv med fyldigere lepper på Instagram.

Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke har gjort noe - det er bare smart sminke. Jeg kjøpte et leppefyllende produkt fra MAC som får leppene dine til å se veldig fulle ut. Lipliner jeg hadde på fikk dem også til å se fyldigere ut.

Lauren Goodger

Ansiktet hennes fikk et mer strømlinjeformet utseende (Bilde: Instagram / laurengoodgerofficial)

Hun insisterte også på at hennes puffier-da-vanlige syn var resultatet av en mild laserprosedyre, men ville innrømme å ha en CO2-laserbehandling.

'Jeg fikk det gjort rundt øynene og munnen for å få frem det naturlige kollagenet, og legen advarte meg om at ansiktet mitt ville forbli oppblåst i opptil to uker etterpå,' insisterte hun.

'Jeg så ut som en jordekorn da jeg forlot klinikken, men det har roet seg siden. I motsetning til noen påstander har jeg ikke hatt botox. '

Lauren har gjentatte ganger slått på ryktene om kirurgi

Så i 2016 la Lauren, 32, endelig til for å ha leppefyll, men levde for å angre på det, i frykt for at den oppblåste tuten hennes fikk henne til å se falsk ut.

Desperat etter å komme tilbake til sitt gamle utseende, fikk hun fyllstoffene oppløst og skrev i det nye! magasinspalte: 'Jeg ville se mindre oppblåst og slankere ut i ansiktet.

'Jeg føler også smilet mitt er bedre. Jeg ser så mye bedre ut. Jeg er over månen - jeg føler meg mye klassere og mindre falsk. '

Men det var ikke til å vare, med Lauren - som også har hatt en boob -jobb og fettsuging - la ut en falsk brunfarge -video i oktober 2017 der hun knapt kunne snakke.

Lauren har forvandlet seg til en sexy Instagram -stjerne (Bilde: Lauren Goodger/Instagram)

Hun har prøvd botox og fyllstoffer

I mai erklærte hun at det var botox å få neglene gjort, og utløste friske rykter etter å ha debutert et dramatisk annerledes ansikt på hennes 32 -årsdag på Faces i Essex.

euro-tall for i går kveld

Men igjen nektet hun det og insisterte: 'Jeg kan forsikre deg om at jeg ikke har blitt operert. Vi gråter bokstavelig talt. Ser ansiktet mitt slik ut? Nei.'

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

Lauren var imidlertid på forhånd om lipoen og skulpturen hun hadde gjort for tre år siden. Men når det gjelder hennes oppblåsbare rumpe, har hun insistert på at det handler om kosthold.

'Jeg hadde lipo og skulptur for tre år siden, og det var det,' la realitystjernen til. 'Rumpa mi går opp og ned med vekten min.'

Se Også: