Corinne Bailey Rae finner ny kjærlighet, tre år etter ektemannens død

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Corinne Bailey Rae (Bilde: Getty Images)

Corinne Bailey Rae (Bilde: Getty Images)



TURKENDE arm i arm med sin nye kjærlighet, har Corinne Bailey Rae tydelig funnet lykke igjen, tre år etter ektemannens tragiske død.



Den 32 år gamle sangeren har hatt lite å smile av siden musikeren Jason Rae døde av en overdose av narkotika og alkohol i 2008.



Men hennes brede glis mens hun går sammen med pianisten og produsenten Steve Brown, viser at gleden har kommet tilbake. Paret holdt hender og kysset da de ankom Leeds University hvor hun fikk en æresdoktor i musikk.

Steve antas å være en langsiktig venn av Corinne som har vært ved hennes side siden Jason døde. Den talentfulle musikeren inspirerte henne til å finne stemmen igjen etter at hun snudde ryggen til karrieren.

Han var med på å sette sammen hennes fem beste album The Sea da hun endelig kom tilbake til bransjen i fjor.



Det antas at han har bodd hos sangeren hjemme i Leeds, hvor hun har sitt eget studio og har jobbet med et nytt album som kommer ut neste år.

Steve har vært med Mobo-vinneren på flere utenlandsreiser, inkludert en til Det hvite hus.



Corinne, fra Leeds, ble uteksaminert ved universitetet i 2000 etter å ha studert engelsk litteratur.

Hun har vært på en smertefull vei til bedring etter at skotten Jason, 31-en saksofonist med gruppen Haggis Horns-ble funnet død i en venns hus etter en kveld ute i Leeds. Vennen var en gjenopprettende heroinmisbruker. Flasker metadon ble funnet av Jason's kropp.

I et tidligere intervju fortalte Corinne hvordan tragedien rystet henne. Hun sa: Jeg har ikke gjort noe på et år. Jeg mener, ingenting. Jeg satt ved kjøkkenbordet mitt i et helt år. Folk kom og gikk, livet drev forbi. Det var bare dystert. Dyster.

Jeg prøvde ikke engang å skrive. Det var for stort, for rått. Jeg var tom, hul.

Se Også: