Eks -lærlingstjernen James Hill er nybegynner på Five Star Hotel - og gnister flyr allerede med Charlotte Dawson og Spencer Matthews

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Hill kommer helt fluffete fjær - på både gode og dårlige måter.



Da han gikk inn på Five Star Hotel, etter den brutale avskjedigelsen av Holly Hagan, var medarbeider Charlotte Dawson helt glad.



Hun begynte å kommentere hvor flott hun trodde han var, og også hvor stor fan hun var av hans derriere.



Og Spencer Matthews, ukens siste ansatt og leder av hotellet, var glad for å ha noen andre på laget som han trodde kunne ha litt unuse.

Spencer og Charlotte var overlykkelige over den nye ankomsten - først (Bilde: Kanal 4)

Men spenningen bleknet snart da James, av hoteleieren Mario, ble vervet for å være spion blant bobilene og rapportere tilbake hvem som var de beste ansatte.



Charlottes første lyst til James endret seg etter at hun følte at han 'bjeffet' på ordre til ham, noe som også gikk for Lydia Bright og Joey Essex.

Men James tok ingen fanger da hans første dag utviklet seg (Bilde: Kanal 4)



Joey og Charlotte tilbrakte til og med halvparten av det berømte hvite partiet med å diskutere hvilket navn de kunne ha for ham å sladre om bak ryggen.

De valgte Bordedanator.

Charlotte var ivrig etter å få tak i den bod det virket (Bilde: Kanal 4)

Gnister av raseri var den neste som fløy da han bestemte seg for å snakke Spencer gjennom alle tingene han gjorde galt som hotellsjef, noe som frustrerte Made in Chelsea -alumnen til ingen ende.

Selv om det var en kald start for James, vil ting sikkert varme opp etter hvert som det kommer flere argumenter mellom de ansatte - særlig mellom de to hotellhotellene.

Femstjerners hotell sendes kl. 22.00 hverdager på E4.

theo paphitis debbie paphitis

Se Også: