Boris Johnson vil kunngjøre retur av kapasitetsmengder i Premier League fra august

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premier League stadioner vil ønske publikum velkommen tilbake for fullt når den nye sesongen starter neste måned.



betydningen av tallet 72

Statsminister Boris Johnson skal avsløre planer om å stoppe restriksjoner på sosial distansering fra mandag 19. juli og utover på en pressekonferanse mandag kveld, med endelig bekreftelse neste uke.



Avslappingen av regelverket kommer i tide til starten av sesongen 2021/22, som begynner med Arsenals tur til nyopprykkede Brentford fredag ​​13. august.



Johnson vil også bekrefte at deltakerne i kampene ikke trenger å fremlegge bevis for å ha blitt dobbeltsittet via et vaksinepass, som hadde blitt spekulert.

Fans kan gå tilbake til Premier League -stadioner i massevis uten vaksinepass, vil Johnson bekrefte

Fans kan gå tilbake til Premier League -stadioner i massevis uten vaksinepass, vil Johnson bekrefte (Bilde: AFP via Getty Images)

Som først rapportert av Tidene , kommer kunngjøringen som et stort løft for aksjonærene i Premier League etter at klubber ble hardt rammet etter beslutningen om å spille kamper bak lukkede dører i Project Restart i fjor sommer.



De aller fleste kamper i sesongen 2020/21 ble også spilt uten at noen fans var tilstede, selv om det i korte perioder var tillatelse til å være vert for et lite antall supportere.

Det har vært betydelige økninger i oppmøte siden starten av Euro 2020, med Wembley som åpnet dørene for henholdsvis 22 500 og 45 000 fans i gruppen og siste 16-etapper.



Denne oppadgående banen skal fortsette til Englands semifinalekamp med Danmark onsdag kveld, med 60 000 supportere som kommer til å strømme til det nordvestlige London stadion.

Imidlertid er Danmark -sjef Kasper Hjulmand misfornøyd med at det vil være svært begrenset støtte for hans side på Wembley på grunn av gjeldende koronavirusreguleringer.

Den skandinaviske nasjonen er på Storbritannias ravliste over Covid-19, noe som betyr at alle ankomster må være i karantene i 10 dager, og utelukke at fansen tar turen i tide til de fire siste møtene.

Hvilken Premier League -kamp blir den første du deltar på? Kommenter nedenfor.

'Vi håper Boris Johnson våkner og gir tilgang til tusenvis av danske fans, ellers må vi bære dem inn på banen,' sa Hjulmand Jyllands-Posten .

'Jeg håper de kan komme, men la oss vente og se.'

Danmark booket sin plass i semifinalen med 2-1 seier over Tsjekkia i Baku lørdag, med 1000 fans som tok turen til Aserbajdsjansk hovedstad.

Les mer

Euro 2020 -rutenett
Englands neste kamp Engelsk spillerrangering mot Ukraina Sancho speiderrapport Englands tropps formue

Hjulmand la til: 'De aller fleste av disse vanvittige fansen booket billetten til Baku med tro og overbevisning om at de ville reise hjem og sette i karantene etterpå.

'Vi vet hvor mye de har gjort for å komme helt ut her og støtte oss, og de var en stor grunn til at vi igjen kunne dukke opp, overraske folk og spille med så mye energi der ute.

'Støtten hjalp veldig, veldig.'

Danmark har en tildeling på 5000 billetter til semifinalen, og det danske fotballforbundet har bedt England-baserte fans om å 'bære fakkelen'.

Se Også: